Moždani udar

Liječnici se bore za život pjevača Mikija Jevremovića

Lifestyle / Flash | 29. 12. 2016. u 13:06 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevač Miki Jevremović (75) bije svoju najtežu bitku, jer se nakon moždanog udara, koji je doživio u utorak, bori za život. Kako prenosi 'Alo!', on je u utorak navečer primljen u Urgentni centar, gdje mu je ukazana prva pomoć, a potom je prebačen u Klinički centar.

Prema medijskim saznanjima, Miki je u teškom zdravstvenom stanju, a liječnici se na sve načine trude da mu stabiliziraju loše zdravstveno stanje. Njegova obitelj ga još ne može posjetiti, jer je Jevremović na posebnom odjelu, gdje o njemu 24 sata brine medicinsko osoblje.

Kako bi provjerili da li mu se stanje poboljšalo, novinari su pozvali njegovu kćerku, pjevačicu Jelenu Jevremović, ali se na njen mobilni telefon javio Mikijev sin. "Nije ovdje Jelena, ovdje njen brat. Za sada još uvijek ne mogu da vam kažem ništa preciznije, jer ga nismo posjetili. Pozovite me kasnije, pa ćemo razgovarati. Hvala vam", rekao je Mikijev sin.

Miki ima 75 godina, a u trenutku kada je doživio udar bio je sa članovima obitelji. Sreća u nesreći bilo je upravo to što se onesvijestio pred svojim najmilijima, a ne dok je bio sam, pa su oni brzo reagirali i prevezli ga u Urgentni. Poznati pjevač je više od pedeset godina na glazbenoj sceni, a njegovu karijeru obilježili su hitovi poput 'Mama', 'Ako jednom vidiš Mariju', 'Pesnikova gitara', 'Neka toče staro vino' i druge.

Kopirati
Drag cursor here to close