Leonardo DiCaprio još jednu curu poslao u povijest
jedna se otegla...
OBJAVA: Petak, 19. svibnja 2017. 23:20
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Leonardo DiCaprio još jednu curu poslao u povijest
0

Poznavatelji kažu kako je Leo DiCaprio postao dodatno zagrijan činjenicom da ga Roxy nije proganjala i samo čekala da joj da mig za odlazak u zajedničku postelju.

Model Nina Adgal, čini se, još je jedna u nizu djevojaka koje će jednoga dana moći kazati - "hodala sam s Leonardom DiCapriom".

Glumac i ljepotica prvi put su zajedno viđeni u svibnju prošle godine, ali očito je kako je njihova ljubav bila ''jednogodišnje raslinje'.

"Nina i Leo odlučili su da svatko od njih ide dalje svojim putem. Odluka je zajednička i ostali su dobri prijatelji", kazao je jedan blizak prijatelj bivšeg para za magazin People.

Međutim, za razliku od magazina koji je objavio vijest o razilasku para Di Caprio - Adgal, tabloid Radar Online piše kako je stvarni razlog jedna druga žena koja je 'upala u mrežu' šarmantnog glumca.

Roxy Horner je ime ljepotice koju je DiCaprio upoznao još prošle godine u jednom klubu, ali očito je kako je Nina Adgal tada uspjela sačuvati njihovu vezu. Međutim, kad je DiCaprio ponovno u New Yorku susreo Roxy Horner, strast se razbuktala.

Poznavatelji kažu kako je Leo DiCaprio postao dodatno zagrijan činjenicom da ga Roxy nije proganjala i samo čekala da joj da mig za odlazak u zajedničku postelju.

"Leo nije navikao da bude odbijen, to najviše mrzi. Stoga je još više poželio Roxy", kaže dobro upućeni izvor.

Štoviše, 25-godišnja britanska manekenka navodno nema posebnog ljubavnog interesa za DiCaprija, nego je više u pitanju prijateljstvo koje mu nudi.

Je li to ženska zamka, neka vrsta udice na koju će se ovaj zakleti neženja upecati, saznat će se uskoro. Ali, poznajući njega, vjerojatnije je ono pravilo - ako neće Roxy, naći će se već ona koja hoće...

@revolve @styledbydais

A post shared by ℛ♡✗ℽ ツ (@roxyhorner) onMay 9, 2017 at 12:10pm PDT

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.