Leah Remini: Tom Cruise nije dobar čovjek kakvim se predstavlja
Scientology
OBJAVA: Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017. 20:41
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Leah Remini: Tom Cruise nije dobar čovjek kakvim se predstavlja
1

"Tom se izgalamio na svoju asistenticu nakon što mu je servirala čaj u šalici koja je bila malo oštećena. Galamio je – 'Trebam li ja piti čaj iz razbijene šalice? Tako se čaj servira samo niže vrijednim bićima!'“

Glumica Leah Remini, jedna od zvijezda serije "Kralj Queensa" ("King of Queens"), nakon dugogodišnje pripadnosti sekti scijentologa, istupila je iz tog zatvorenog i mističnog društva, a ne ostaje dužna ni po pitanju razotkrivanja nekih tajni koje zasigurno imaju velikog odjeka u javnosti.

Ona je među scijentolozima bila više od 30 godina, a nedavno je na pitanje o Tomu Cruiseu, kao jednom od vodećih zagovornika scijentologije, kazala kako ovaj glumac nije dobra osoba.

„Postoji kod njega jedna javna osoba, koja vas gleda izravno u oči, drži za ruku, grli te i uvijek izgleda kao netko tko je spreman drugome pomoći. Ali tu je i jedna druga osoba iza te maske, koja je potpuno drukčija“, kazala je Remini za vrijeme jednog razgovora s fanovima.

„On je dijaboličan“, dodaje glumica, „a imidž čistunca je samo u službi njegovih ciljeva“, kazala je.

Tvrdi kako je Cruise vrlo sličan često kritiziranom i osporavanom šefu scijentologa, Davidu Miscavigeu, tako da joj njih dvojica liče na blizance.

Remini je iz ove hollywoodske sekte istupila 2013. godine, a u svojoj prvoj knjizi "Troublemaker" govori o ispiranju mozga kojem je bila podvrgnuta u tome društvu.

Sam Tom Cruise pak uživa poseban status u sekti, kaže ona. Otprilike kao da je kralj kojemu nitko ne smije kazati ne.

„Sjećam se da mi je jednom poznanica ispričala kako se Tom izgalamio na svoju asistenticu nakon što mu je servirala čaj u šalici koja je bila malo oštećena. Galamio je – 'Trebam li ja piti čaj iz razbijene šalice? Tako se čaj servira samo niže vrijednim bićima!'“

Kaže kako i njegov neuspjeli brak s glumicom Katie Holmes može posvjedočiti o tiraninu u njemu. Holmes se morala podvrgnuti ispiranju mozga, jer nije mogla udovoljiti zahtjevima koje je on iznimno visoko postavljao.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
tom cruise
1. tom cruise
prije 31 dan.
Ne znam kakav je ko covjek nisam imao priliku da ga upoznam jos al ko glumac je vrh   8|
+5
-9
2
BA
Firefox