Pristupačne cijene

Kupres pun skijaša iz Dalmacije

Lifestyle / Flash | 05. 01. 2015. u 14:47 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki broj građana Hrvatske pohrlio je na Kupres, gdje su, po njihovom mišljenju, cijene pristupačnije u odnosu na druge europske skijaške centre.

Na Kupresu je trenutno najviše gostiju iz Dalmacije, a na skijaškom centru Čajuši staze su pune skijaša, a pred ulazom na vučnice čeka se u redovima.

Odmah iznad hotela Adria Ski nalaze se 4 staze čiji su završeci smješteni gotovo uz sami objekt. Na preko 13 kilometara staza vozi 5 ski-lifta.

Četvorosjed u dužini od 1850 metara, jedna sjedešnica (dvosjed) u dužini od 980 metara, dvije "sidro“ vučnice u dužini od 1080 i 1150 metara, te jedan baby lift dužine 300 metara.

Inače, zbog Blidinja raste zanimanje za skijanje i u Hercegovini.

Blidinje ski&nature park smješten je na prostoru Parka prirode Blidinje, na području Risovac i obuhvaća površinu od skoro 30.000 m2. Unutar Blidinje ski&nature park kompleksa smješten je skijaški centar, koji se sastoji od žičare četverosjeda (Doppelmeyer, kapacitet 1942 osobe/h) i ski lifta te više skijaških staza, od onih za početnike do onih za vrhunske skijaše, a tu je sanjkalište za najmlađe goste.

Kopirati
Drag cursor here to close