26.ožujka

Koncert britanskog i bh. vojnog orkestra u Mepas Mallu

Gospodarstvo / Promo | 24. 03. 2017. u 10:32 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vojni orkestar Oružanih snaga BiH i vojni orkestar Kraljevske pukovnije zračnih snaga (The Band of the RAF Regiment) iz Ujedinjenog Kraljevstva spremaju fantastičan koncert za sve Hercegovce.

Želite li čuti kako u izvedbi vojnog orkestra zvuče najslušaniji pop hitovi današnjice? Onda u svojim kalendarima rezervirajte nedjelju, 26. ožujak, 19 sati, 1.kat Mepas Malla, i ne propustite ovu glazbenu deliciju. Ulaz za sve zainteresirane posjetitelje će biti slobodan.

Publika će imati priliku uživati u različitim stilovima glazbe od vojnih marševa, tradicionalne i filmske glazbe, pa do najvećih pop hitova.

Tako će pod dirigentskom palicom pukovnika Tomislava Sušca (OSBiH) i poručnika Toma Rodda (UK) vojni orkestri izvesti Oscarom nagrađenu kompoziciju „Can You Feel the Love Tonight“ iz filma „The Lion King“, kao i kompoziciju Zlatnim globusom nagrađene mini serije „Band of Brothers“. Pored filmske glazbe orkestri će izvesti i hitove nekih od najvećih tekstopisaca, producenata i izvođača današnjice kao što su Justin Timberlake i Pharrell Williams.

Sve ovo su dovoljni razlozi da u nedjelju dođete u Mepas Mall.

Koncert organizira Ministarstvo za obranu BiH, Oružane snage BiH i Ured vojnog atašea Britanskog veleposlanstva u BiH kao rezultat višegodišnje uspješne bilateralne vojne suradnje. Ovom suradnjom do sada su organizirani mnogobrojni nastupi, studijske posjete, obuke u muziciranju i marširanju, zajedničko snimanje, te šira suradnja i s drugim vojnim orkestrima u regiji.

Kopirati
Drag cursor here to close