Kompanija dm donirala 705 litara tekućeg sapuna školacima u Mostaru, Foči i Visokom
Zajedno za zdrav život
OBJAVA: Srijeda, 13. rujna 2017. 13:20
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Ma.M.
Kompanija dm donirala 705 litara tekućeg sapuna školacima u Mostaru, Foči i Visokom
0

Po 470 komada ovog osnovnog proizvoda za higijenu, odnosno po 235 litara, dostavljeno je školama koje su na inicijativu dm {ZAJEDNO} za zdrav život, prijavile projekte vezane za unapređenje higijene učenika

Kako bi utjecali na podizanje svijesti školaraca o važnosti redovne higijene ruku kompanija dm je srijedu u tri osnovne škole u BiH uručila donaciju od ukupno 705 litara tekućeg sapuna dm marke Balea.

Po 470 komada ovog osnovnog proizvoda za higijenu, odnosno po 235 litara, dostavljeno je školama koje su na inicijativu dm {ZAJEDNO} za zdrav život, prijavile projekte vezane za unapređenje higijene učenika: OŠ ''Sveti Sava'' u Foči, OŠ ''Safvet-beg Bašagić'' u Visokom i OŠ ''Buna'' u Mostaru.

S obzirom to da djeca, posebno ona uzrasta od prvog do petog razreda, uslijed neadekvatnih higijenskih mjera najčešće obolijevaju od različitih virusnih i bakterijskih bolesti, važno je apelirati da je jedan od prvih koraka prevencije redovno pranje ruku.

dm je, pred početak školske godine, mislio i na djecu i roditelje širom BiH. Na značaj održavanja higijene ruku podsjetio je sve kupce koji su, u periodu od 28. kolovoza do 5. rujna, u pratnji školarca posjetili dm prodavnice gdje im je na blagajni darovan Balea gel za dezinfekciju ruku. Tijekom aktivnosti podijeljeno je blizu 10.000 komada ovog dezinfekcijskog sredstva.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.