konfuzija

Koliko traje dobar seks?

Lifestyle / Seksualnost | 10. 07. 2014. u 06:34 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako izbacite iz uma bajke koje su vam napričali u životu o cjelonoćnim seksualnim avanturama koje su obujma indijskog epa, istina je prilično sumorna

Koliko traje dobar seks pitanje je koje muči svakog muškarca, no ako mislite da to pitanje ne zuji i po ženskim glavama, varate se.

Mitova i legendi ima dovoljno, a kad njima pribrojite i bajke koje su vam "stariji i iskusniji" pokušali prodati u životu, konfuzija je sigurna, piše Metro.

Za početak, trajanje seksa ovisi o trajanju erekcije, a njena duljina će biti ključna za obostrano zadovoljstvo. Možete biti obdareni koliko god je moguće, ako ne stoji, od seksa ništa, pa ni od zadovoljstva.

Kad znamo da u svijetu otprilike 150 milijuna muškaraca ima ozbiljnih problema s njom, a za deset godina se očekuje udvostručavanje tog broja, pad zadovoljstva je neminovan.

No, postoje i konkretne brojke za sadašnje vrijeme, a one nisu ni izdaleka toliko impresivne koliko nam se može činiti na prvi pogled - 7 do 13 minuta seksa je zadovoljavajuće za obje strane.

U zapadnim zemljama sve preko toga proglašava se predugačkim, a manje od toga nije zadovoljavajuće ni za jednu stranu, prenosi Metro.

Kopirati
Drag cursor here to close