Nedjelja 19.03.

Koko u školi za klaune u Mepas Mallu

Gospodarstvo / Promo | 16. 03. 2017. u 07:09 Mepas Mall

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proslavimo zajedno Svjetski dan kazališta za djecu i mlade i Svjetski dan lutkarstva! Umjetnost na daskama savršena je prilika za veselo druženje mališana i vraćanje u dane mladosti njihovih roditelja!
Ovaj put nam u goste dolazi Koko koji je odlučio ići u najzabavniju školu na svijetu i poziva sve mališane i njihove roditelje da mu pridruže u Mepas Mallu u nedjelju 19.03. od 19:00 sati na 3. katu centra! Pogađate o kojoj školi se radi? To je poznata škola za klaune, u kojoj mališani u svijetu igre i mašte uspješno izvršavaju sve školske obaveze i zadaće!

Svi roditelji i mališani imaju priliku kroz zajedničku veselu interakciju saznati kako se zabavan način pripremiti za školu, ali i uspješno nositi sa (pred)školskim obavezama i zadacima.
Interakcija, veselje i učenje je ono što nudimo u ovoj predstavi, a sve posjetitelje kao i uvijek očekuje doza originalnosti!

Mališani će se posebno obradovati kad saznaju da im u posjetu dolaze i dva njima posebna poznata lika – papiga Piko i pas Koko – čije avanture prate u serijalu Piko i Koko u svijetu boja! Piku i Koku u predstavi se pridružuju i dječaci Nino koji ide u klasičnu školu i Tvrtko koji se odlučuje posvetiti izučavanju klaunskog zanata.

Pridružite nam se u nedjelju 19.03. od 19:00 sati i saznajte sve o njihovim veselim avanturama u izvedbi malog teatra Mostar. Čekamo vas.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close