šta im fali?

Koji su vidljivi i manje vidljivi nedostaci na tijelu poznatih?

Lifestyle / Flash | 20. 04. 2017. u 21:24 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumica Megan Fox godinama je proglašavana najljepšom, savršenom, najerotičnijom... ženom na svijetu. Mnogi su je opisivali nestvarno lijepom prirodnom djevojkom.

Ipak, vremenom, kao što se svakoj javnoj osobi počnu tražiti mane, tako su i lijepoj Megan 'otkrili' kako ima nerazmjerno kratke palčeve na rukama. Ostali prsti su lijepoga oblika, ali kratki palčevi bodu oči.

Američka glumica i model Kate Bosworth na pitanje jesu li joj oči smeđe ili plave boje, odgovara - jesu.

Naime, kod nje se javlja anomalija u boji očiju, u medicini poznata kao heterokromija. Ova anomalija najčešće čini ljude još atraktivnijima, jer kombinacija različitih boja očiju čini ih jedinstvenim.

Slavna Cindy Crawford nikad nije imala problem sa svojim madežom na licu, štoviše - učinila ga je svojim zaštitnim znakom. Ako se u početku govorilo - bez madeža, bila bi savršene ljepote, vremenom su ljudi počeli govoriti: bez madeža na licu pola je ne bi bilo...

Među slavne osobe koje imaju rastavljene prednje zube spada i Vanessa Paradis. Upravo po toj rupici između dva zuba ona i jest postala prepoznatljiva. Bivša žena Juhnnyja Deppa ovaj anatomski fenomen rastavljenih zubi dijeli s modelima kao što su Georgia Jagger, Jessica Hart i Lara Stone.

Glumica Cameron Diaz nikad nije patila zbog 'nedovoljne' veličine svojih grudi. Za razliku od mnogih kolegica koje su se 'korigirale na više', Diaz je uvijek s ponosom isticala svoju prirodnu figuru po onoj - to što vidite, moje je i zadovoljna sam.

Američka spisateljica, glumica, komičarka i producentica Tina Fey bila je u petoj godini života žrtva jednog napada nožem. Ožiljak koji joj je ostao nije željela korigirati.

Ashton Kutcher bi i zbog svojih tjelesnih dimenzija mogao biti dobar plivač, ali prije svega zbog kožice koja mu spaja drugi i treći prst na nozi, pretvarajući mu nogu na neki način u peraju. Ovu anomaliju (sindaktilija) ima, u prosjeku, jedno od 10.000 rođene djece.
Kutcher ne samo da nema kompleks tjelesne anomalije, nego se i često našali na tu temu, a u jednoj televizijskoj emisiji pokazao je i kako to izgleda.


Sindrom koji se naziva i ''webbed toes'' nema samo Kutcher, nego i glumačka legenda Dan Akroyd. I on je prije mnogo godina to pokazao u jednom video zapisu, s puno humora u pristupu opisa svojih nožnih prstiju.

Pjevačica Lily Allen ima jedan neobičan višak na svome tijelu - treću bradavicu na grudima. Na svojim koncertima nije se libila to i do(po)kazati.

Ako se za bogataše kao što je Paris Hilton često kaže kako žive na visokoj nozi, kod nje bi se to moglo modificirati u - na dugoj nozi.
Njezin broj obuće je 44, što onda lako upada u oči. Unatoč svemu, čini se da joj ne nedostaje cipela...

Bivša Bond-djevojka Gemma Arterton imala je pak dvanaest umjesto deset prstiju na rukama. Heksadaktilne ruke kod nje su, očito, nasljedna stvar, jer su joj i otac i djed također imali po šest prstiju na svakoj ruci. Nije poznato jesu li i oni, kao Gemma, uklanjali prst viška.

Vince Vaughn ima neobičan oblik palca - u obliku manjeg penisa. Ova anomalija nije mu pak urođena, nego je to posljedica jedne automobilske nesreće u vrijeme kad mu je bilo 17 godina.
I on uzima s humorom ovaj svoj nedostatak, govoreći kako ima penis s noktom.

Matthew Perry ima dvije zajedničke karakteristike s Vaughnom: također je glumac i također ima jedan kraći prst. Kod njega je srednji prst stradao u djetinjstvu, tako da mu nedostaje sami vrh srednjaka.

Ožiljak na usni glumca Joaquina Phoenixa ne potječe od neke tučnjave ili ozljede nesretnim slučajem. Također se ne radi ni o posljedici operacije takozvane zečje usnice. On se, jednostavno, s ovim znakom rodio.

Kad su joj bile tri godine glumica Daryl Hannah imala je nesreću koja ju je obilježila za čitav život. Naime, igrajući se pored zdenca za vodu ispred kuće svoje bake, zakačila je lijevom rukom za vitlo i ostala bez dijela kažiprsta.

Naučila je kako diskretno skrivati taj nedostatak. Naime, ova glumica svoj kažiprst najčešće skriva, odnosno zavlači iza palca.

Glumac Andy Garcia je u trenutku rođenja na ramenu imao sraslog blizanca koji se nije bio razvio. Njegov nesuđeni brat je kasnije operativno uklonjen s njegova ramena.

Glumica Halle Berry unatoč savršenome tijelu ima i jedan estetski nedostatak. Naime, na nozi ima jedan dodatak najmanjem prstu, koji izgleda gotovo kao šesti prst. Navodno se s istom anomalijom kroz život nosi i Oprah Winfrey.

Model Karolina Kurkova nema pupak u konvencionalnom smislu. Njezin je trbuh posve ravan - bukvalno rečeno.

Očito je da savršenima počesto nedostaje važan detalj...

Kopirati
Drag cursor here to close