Grmljavina, pljuskovi

Kišni uskrsni dan

Lifestyle / Flash | 16. 04. 2017. u 08:22 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini će u nedjelju preovladavati pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima u većini područja.

Na jugu zemlje je moguća i grmljavina. Vjetar, slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni. Dnevne tempeature od 10 do 16, na jugu od 15 do 19 stupnjeva Celzijevih.

U sljedeća četiri dana u Bosni i Hercegovini će biti umjereno ili pretežno oblačno vrijeme, ponegdje s kišom i snijegom.

Prema prognozi Federlnog hidrometeorološkog zavoda BiH, u ponedjeljak prije podne pretežno oblačno vrijeme, a tijekom poslijepodneva djelomično razvedravanje. U jutarnjim satima kiša je moguća na zapadu i sjeverozapadu Bosne, a tijekom prijepodneva ponegdje u Hercegovini, središnjim i istočnim područjima Bosne.

Poslije podne slabe kiše može biti još ponegdje na istoku Bosne. Vjetar, slab do umjeren, uglavnom istočni i sjeveroistočni. Jutarnje temperature od 2 do 7, na jugu od 8 do 11, a dnevne od 9 do 14, na jugu i sjeverozapadu od 13 do 19 stupnjeva Celzijevih.

U utorak, u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini jutro sunčano uz postupnu naoblaku. U jutarnjim satima kiša se očekuje u Posavini, a tijekom dana i u ostatku zemlje. Poslije podne u Bosni, u područjima iznad 800 m/nv očekuje se susnježica i snijeg. Jutarnje temperature od -2 do 3, na jugu od 5 do 9, a dnevne od 8 do 14, na jugu od 13 do 17 stupnjeva Celzijevih.

U srijedu u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu zemlje sa slabom i povremenom kišom. Na planinama sa snijegom. U Bosni u područjima iznad 600 m/nv sa kišom i snijegom. Jutarnje temperature od -3 do 2, na jugu od 3 do 8, a dnevne od -1 do 7, na jugu od 8 do 12 stupnjeva Celzijevih.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme. U Bosni s kišom i snijegom. Na istoku i jugoistoku Hercegovine slaba kiša se očekuje poslije podne. Jutarnje temperature od -4 do 2, na jugu od 1 do 5, a dnevne od 0 do 5, na jugu od 9 do 14 stupnjeva Celzijevih.

Kopirati
Drag cursor here to close