Make over

Kada moda i ljepota preuzmu vodstvo u Mostaru

Lifestyle / Flash | 07. 04. 2017. u 16:10 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošlogodišnji Makeover zadivio je i zainteresirao mnogobrojne dame, te smo se zato i ove godine odlučili počastiti dvije sretne dobitnice te promijeniti njihov look od glave do pete.

Dva izuzetno mlada i krativna tima odradila su svoj posao na razini zadatka i zaista na oduševljenje odlične publike, još jedan Modni dan i Makeover uspješno jerealiziran na Mostarskom sajmu gospodarstva 2017.

Kreacije i styling dobitnica osmislle su dvije izuzetno talentirane mlade dizajnerice Franceska Valentina Sabljić i Selma Bijedić, nakit je uradila Amila Kajtaz poznatija kao brend Rose Petals, a za torbe se pobrinuo bred POPPY bags.

''Makeover smo započeli sa frizurama za koje su bili zaduženi Emerik Gudelj ( ALFASTIL by EMERIKGUDELJ) i Ines Šubert ( FS GLAMOUR), a za make up su bile zadužene Ines Jarak, koja je uljepšala našu Renatu, i Marija Mikulić Čuljak koja šminkala Ivanu ,a koja je inače sa svojim timom iz KS Ana uljepšala i naše modele Modne agencije GLOSS. I ovogodišnji make up partner sajma je bio ARTDECO. Naše dobitnice dobile su i poklon pakete Prirodne kozmetike Glorija, ARTDECO i Kiki's Bombs šumeće kuble za kupanje, što će sigurno biti super užitak za opustiti se nakon ovog uzbudljivog tjedna'', naveli su u priopćenju s Mostarskog sajma.

Modni dan protekao je u znaku novih kolekcija prezentiranih od strane naših domaćih dizajnera i modnih kuća: Boutique COOL, POPPY, Selme Bijedić, Franceske Valentine Sabljić, Maje Mišić, Tea R, IKA Designe, Patricie Prskalo, Marijane Dukić (Ma cherrie) Ruže Žilić (novi Nakit), Rose Petals, Nicca Designe, Blage Pavlak, a sudjelovanje su upotpunili frizeri Srednje medicinske škole Sestara milosrdnica Mostar i frizeri Srednje strukovne škole iz Širokog Brijega.Za glazbeni dio zaduženi su bili Darija Šunjića, DJ Marina Mimosa, Naravno još jednom veliko hvala i našim sponzorima: Central osiguranje (Zlatni sponzor), Hercegovačka pivovara, HT Eronet, NLB banka, Red Bull i Vina Zadro.

Kopirati
Drag cursor here to close