kad te žene vole...

Jeremy Meeks i Chloe Green: Najzodniji zatvorenik zaveo bogatu nasljednicu

Lifestyle / Flash | 19. 07. 2017. u 14:02 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svijet je već odavno upoznat s modelom Jeremyjem Meeksom, koji je 2014. godine završio u zatvoru zbog posjedovanja oružja bez dozvole, a na slobodu je pušten u ožujku lani, nakon čega mu se život drastično promijenio.

Ukratko, nakon što je policija objavila njegovu zatvorsku fotografiju, žene diljem svijeta 'poludjele' su za njima te je ponosni vlasnik titule najseksipilnijeg zatvorenika na svijetu zbog čega su mu se otvorila brojna vrata.

On danas posjeduje skupocjene automobile, primjerice Maserati vrijedan 120 tisuća funta, privatnu vilu i dosta novca na bankovnim računima.

Njemački Bild piše kako se 33-godišnji Meeks ovih dana provodi u Dortmundu, dok se njegova supruga u Los Angelesu stara o djeci.

Ovaj zgodni frajer ima puno više inspiracije tulumariti s bogatom nasljednicom Chloe Green negoli biti sa suprugom i djecom.

Ona je kćerka glavnog direktora Topshopa, Philipa Greena, čije se bogatstvo procjenjuje na više od četiri milijarde eura.

Bad Boy je s Chloe Green boravio u dortmundskoj diskoteci „Rush Hour“ , a što se tiče njegova ponašanja, ostalo je na razini zatvorskih dana: pokazivanje srednjeg prsta, cigarete u ruci i ustima, galama i vriska, te ostalo što se u takvim prilikama konzumira i prakticira.

U jednoj ruci cigareta, u drugoj čaša pjenušca, a onda opet zagrljaji i poljupci s lijepom nasljednicom Chloe.

Kako god ne 'štedi' na svojim srednjacima s obje ruke u pravcu ostalih posjetitelja diskoteke, tako Meeks i inače ima osebujan način ponašanja 'lošeg dečka'.

Njegova bivša supruga Melissa tako je primjerice putem Instagrama saznala da on ljubi drugu.

Osam punih godina Melissa je ustrajavala na njihovoj vezi, čak i u vrijeme služenja njegove zatvorske kazne. Od njezine troje djece, jedno je i Meeksovo, dok ostalo dvoje potječe iz njezinih ranijih veza.

Meeks i Chloe Green su prvi put zajedno viđeni na jednoj jahti u Turskoj. Slike s tog zajedničkog odmora novog para upravo su mu poslužile da 'otkanta' suprugu. Nakon toga su Chloe i on boravili u Los Angelesu, a sada u njemačkom Dortmundu.

Neki ljudi uistinu imaju više sreće od bilo čega drugoga...

Kopirati
Drag cursor here to close