Run for Love II

Jedan od najzahtjevnijih duatlona na svijetu kreće iz BiH

Lifestyle / Flash | 29. 06. 2017. u 12:17 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanski trojac Guy Hacking, Rob Martineau i Tom Stancliffe, osnivači vodećeg britanskog brenda za prirodnu prehranu sportaša i atletske zajednice TRIBE, dolaze danas u Bosnu i Hercegovinu, odakle će krenuti na jedan od najzahtjevnijih duatlona na svijetu ''Run for Love II''.

Na putu dugom 2.000 km, koji vodi preko devet zemalja, pridružit će im se oko 250 entuzijasta, trkača i biciklista, a sve u cilju podizanja svijesti o problemu trgovine ljudima i prikupljanja sredstava za pomoć britanskim organizacijama koje se bave suzbijanjem modernog ropstva.

Duatlon ''Run for Love II'' će krenuti iz Rostova u petak, te nakon prolaska kroz BiH, Hrvatsku, Sloveniju, Austriju, Njemačku, Nizozemsku, Belgiju i Francusku, završiti u Londonu 16. srpanj.

Tim povodom britanski veleposlanik u BiH Edward Ferguson će večeras upriličiti prijem za britanske goste gdje će se upoznati s nekim od bh. sportaša kao i predstavnicima domaćih institucija i međunarodnih organizacija koje rade na suzbijanju trgovine ljudima, priopćeno je iz Veleposlanstva Velike Britanije u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close