TV1

Ja biram goste sa Amelom Sačić

Lifestyle / Flash | 18. 11. 2016. u 12:48 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovotjedno izdanje dijaloške emisije Ja biram goste, koja je na programu u nedjelju, 20. studenog u 17:15 sati, uređuje i vodi Amela Sačić, suradnica za odnose s javnošću Instituta za razvoj mladih KULT.

Amela Sačić rođena je 1985. godine. Na Fakultetu političkih nauka 2008. godine stekla je zvanje bachelora Poslovnog komuniciranja, a potom i magistra Politologije.

Novinarsku karijeru započela je još tijekom studija na TV Alfa gdje je bila član informativne, ali i kulturno-zabavne redakcije. Nakon angažmana na ovoj televiziji, svoj profesionalni razvoj nastavila je u agenciji za komunikacije Mark IN. Nakon toga postaje članom tima RSG medijske grupacije.

Trenutno je zaposlena na poziciji suradnice za odnose s javnošću Instituta za razvoj mladih KULT.Problemima mladih intenzivno se nastavlja baviti kroz angažman u Institutu za razvoj mladih KULT čija je misija da razvija i zagovara pravna i druga strateška rješenja, te da gradi i jača kapacitete udruženja i vlasti u BiH i regiji, za uspješnu i održivu politiku prema mladima.

Tema emisije: Pitanja sa margine: Ima li posla za nas?

Gosti:
- Mr.sci. Ajka Baručić, Institut za razvoj mladih KULT,
- Maja Mirković, magistrica prava,
- Alen Jusupović, vlasnik Farme magaraca Zavidovići, i
- Rejan Igor Roić, SOS dječija sela BiH.

Emisija je na programu TV1 u nedjelju u 17:15 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close