Pun pogodak

Izvrstan Sergej Ćetković - najljepši poklon damama Mostara

Lifestyle / Flash | 07. 03. 2017. u 20:16 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Pun pogodak - tim riječima mogu opisati večerašnji koncert Sergeja Ćetkovića u Mostaru. Ovo je nešto nevjerojatno, 900 ljudi je na nogama, disali su zajedno sa Sergejem i s punim pravom mogu reći da je ovo najljepši poklon damama ovog Grada'', rekao je je to za Bljesak.info Boris Grbešić, ispred Agencije PROMO, organizatora koncerta koji je održan uoči Međunarodnog dana žena u Mostaru.

Regionalna pop zvijezda oduševljenoj publici, u rekordno rasprodanom Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, predstavila je šesti album ''Moj svijet'' s kojim nastavlja odašiljati u svijet pozitivne poruke o ljubavi prema ljudima, prijateljstvu, obitelji, a kako ističe Grbešić, na koncertu nije nedostajalo iznenađenja.

''Na bini se uz Sergeja izmijenilo i dosta obožavatelja njegove glazbe. U jednom trenutku izveo je i jedan mladi par, koji su se tek zaručili, i izveli su svoj prvi ples uz Sergejevu pjesmu pred prepunom dvoranom. Bio je to neviđeni spektakl'', govori Grbešić i dodaje kako je koncert bio dvostruko slavlje jer Ćetković svoj 41. rođendan slavi upravo na Međunarodni dan žena.

Uvijek dobro raspoložen Ćetković ranije je poručio, s obzirom da su ulaznice za ovaj dugoočekivani koncert ''planule'' za svega nekoliko sati, da će Mostar ponovno posjetiti na jesen.

"Meni je drago što ću opet biti poklon pripadnicama ljepšeg spola", izjavio je crnogorski kantautor te je dodao kako mu ovo nije bio prvi nastup u Mostaru s kojim ima posebnu vezu jer mu je majka rođena u ''gradu na Neretvi''.

Na sceni su sa Ćetkovićem zaplesale pojedine dame koje je on izveo na pozornicu, a tu se našlo i nekoliko djevojčica. Dvosatna zabava protekla je u opuštenom i zabavnom raspoloženju, te je Sergej sa bendom pozvan na bis, a nakon toga ispraćen je dugotrajnim aplauzom. Na samom kraju Sergej Ćetković, kako je obećao tijekom koncerta, je svojim mobitelom snimio dio atmosfere iz Kosače.

Kopirati
Drag cursor here to close