''Izađi i treniraj'' u Mostaru
23.09.2017.
OBJAVA: Srijeda, 13. rujna 2017. 16:52
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.J.
Izađi i treniraj u Mostaru
0

U BiH ove godine održani su treninzi u Bijeljini, Tuzli , Banjaluci i Sarajevu, a za završnicu sezone ekipa stiže u Mostar.

"Izađi i treniraj" projekt koji se održava već drugu godinu na nivou BiH i koji ima za cilj okupiti što više ljudi koji vježbaju i žele vježbati, promovirajući na taj način sport i njegov pozitivan uticaj na zdravlje.

Kompanije Sport Vision s brendom NIKE kao lideri u prometu sportske opreme i ovoga puta podržali su ovaj događaj. I ove godine osigurane su majice za vježbače kao i voda, a najsretniji u nagradnoj igri dobit će tenisice.

U BiH ove godine održani su treninzi u Bijeljini, Tuzli , Banjaluci i Sarajevu, a za završnicu sezone ekipa stiže u Mostar.

Javni treninzi na otvorenom okupili su do sada preko tisuću sudionika.

''Veliko zanimanje građana Mostara pokazuje da ćemo i ovoga puta moći da se pohvalimo odličnim rezultatima i da ostvarimo svoju misiju, a to je podizanje nivoa svijesti građana o važnosti i prednostima vježbanja'', naveo je organizator.

Inače, najbolji fitnes instruktori, DJ, video produkcija, TV ekipe, radio stanice, web portali, blogeri svi oni uključeni su u ovaj projekat.

''Ukoliko se želite pridtužiti i osigurati svoje mjesto o najzabavnijem događaju u regiji prijavite se putem FB stranice Izađi i treniraj ili SMS porukom na broj 062/182-122. U subotu, 23. rujna 12h na platou ispred Mepas malla. Pridružite nam se'', poručuju organizatori projekta.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.