#budiOK

Izaberi svoj OK paket i iskoristi aktualnu first minute ponudu Nektar OK Festa

Lifestyle / Flash | 15. 03. 2017. u 07:22 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizatori četvrtog po redu Nektar OK Festa koji će se održati od 30. lipnja do 02. srpnja u NP Sutjeska, za sve posjetitelje osim odlične zabave uz vrhunske izvođače i brojne druge prateće sadržaje, pripremili su i posebne OK pakete ponude kako bi im ovogodišnji boravak na Tjentištu učinili nezaboravnim.

Svi zainteresirani na službenoj stranici festivala www.okfest.net/rezervacije/ mogu da potraže svoj idealan paket, po posebnim cijenama u first minute ponudi koja će biti aktualna sve do 01. travnja.

Zbog velikog zanimanja publike ove godine već u prvih nekoliko dana bukirani su svi OK paketi koji su podrazumjevali boravak u smještajnim objektima NP Sutjeska. Do početka festivala posjetiteljima su na raspolaganju paketi boravka u OK kampu, gdje ih i ove godine očekuje sjajna zabava, provod i druženje uz odličan program na OK stage-u gdje će nastupiti: 'Straight Jackin' – 'Justin's Johnson' – 'Kanda, Kodža i Nebojša' – 'E-PLAY' – 'Zoster' – 'Deca loših muzičara'.

Za nezaboravne trenutke u OK kampu s prijateljima, izaberite jedan od paketa 'Avantura za 5'/'OK kamp prijatelj', pođite na Tjentište u društvu i iskoristite posebnu pogodnost 4 + 1 paket gratis!

Izaberite jednu od aktualnih ponuda i provedite vrijeme sa prijateljima. I ove godine prijatelj Nektar OK Festa je kompanija m:tel.

#budiOK ….dođi na Tjentište!!!

Kopirati
Drag cursor here to close