Nove internet usluge

Ivan Herceg snimio reklamu za HT Eronet

Lifestyle / Flash | 18. 01. 2012. u 14:19 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvijezda sapunice 'Larin izbor' Ivan Herceg boravio je u Sarajevu gdje je snimio reklamu za HT Eronet. Ovo je prvi put da je ovaj popularni glumac profesionalno angažiran u našoj zemlji i to mu, kako kaže, predstavlja veliko zadovoljstvo.

"Očigledno da je serija Larin izbor postigla regionalni uspjeh. Kada sam nedavno boravio u Sarajevu bio sam zatečen popularnošću ove serije. Ljudi su mi prilazili i tražili autograme što je, priznat ćete, veoma neobično za ove naše prostore", kaže Herceg i dodaje, da ga je ugodno iznenadila poslovna ponuda HT Eroneta.

"To je velika kompanija i veoma mi laska to što su me angažirali za promociju nove internet usluge. Nikada do sada nisam radio promocije za telekome pa mi ovo snimanje predstavlja svojevrstan izazov. Navikao sam na zahtjevan tempo, pa mi je ovaj snimanje dođe kao odmor. Uvijek mi je zadovoljstvo raditi sa vrsnim profesionalcima, a ekipa iz Sarajeva to zaista i jeste", kazao je Herceg.

Sudeći prema opuštenoj atmosferi Herceg se sjajno zabavljao na setu, te pokazao raskošni glumački talenat koji je s lakoćom tranformirao svoju ulogu od tinejdžera do poslovnog čovjeka.

Herceg nam je rekao da se nada da će suradnja sa HT Eronetom biti uspješna, te da će češće boraviti u BiH.

Reklama za novu uslugu HT Eroneta Mobilni internet počet će se prikazivati na domaćim televizijama od 1. veljače.

Kopirati
Drag cursor here to close