Dr. Josip Banović

Iskoristite besplatne preglede kod vrhunskog estetskog kirurga u Poliklinici Vitalis

Lifestyle / Flash | 22. 10. 2016. u 12:31 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poliklinika Vitalis otvara vrata još jednom velikom stručnjaku, dr.Josipu Banoviću, spec.torakalne kirurgije, subspecijalist plastične i estetske kirurgije, kirurgije šake, zaposleniku Zavoda za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju KBC Split.

Estetska kirurgija se bavi korekcijom estetskih nedostataka i uljepšavanjem ljudskog tijela.

Sve veća popularnost estetske kirurgije nije slučajna. Uljepšavanje tijela i postizanje željenog izgleda može znatno uticati na kvalitet života i na samopouzdanje. Starenje kao prirodan proces je nezaustavljivo, ali uz pomoć estetske kirurgije možemo znatno otkloniti njene prve znakove.

Ukoliko estetsku operaciju vrši vrhunski stručnjak iz te oblasti, pacijentima se može povratiti mladalački izgled koji bi osobu pomladio u nekim slučajevima i preko deset godina.

Estetski kirurg ima odgovoran zadatak, a to je da u dogovoru sa pacijentom utvrdi njegove točne želje, kao i da mu pruži odgovarajuće savjete, kako bi željeni izgled bio usklađen i prirodan.

Ukoliko trebate korekciju, pozivamo Vas na besplatne konzultacije kod dr.Josipa Banovića, koji gostuje u Poliklinici Vitalis 26.10.2016.

- Povećanje grudi
- Ginekomastija
- Rekonstrukcije dojke
- Odstranjivanje benignih tumora dojke
- Tretmani filerima i botoxom
- UZV dijagnostika grudi sa punkcijom
- Ostali zahvati po dogovoru

Poliklinika Vitalis, također nudi tretmane korekcije vena, kao što su skleorzacija, uklanjanja vena laserom, kao i klasični kirurški tretmani vena, za koje možete dobiti besplatne konzultacije kod dr.Gorana Đuzela, specijalist kardiovaskularne kirurgije.

Poliklinika Vitalis, Mepas Mall VI.kat, tel.036 310 210

Kopirati
Drag cursor here to close