Prva ovakve vrste

Inovativna marketinška dostignuća u e-turizmu uskoro u Mostaru

Lifestyle / Flash | 17. 03. 2017. u 12:06 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Udruge za turizam, ekologiju i kulturu KulTurist iz Mostara 24. i 25. ožujka u hotelu City Mostar bit će održana radionica Napredni internet marketing u turizmu.

Riječ je o prvoj radionici takve vrste u Mostaru i Hercegovini na kojoj će menadžerima, djelatnicima i studentima u turizmu svoja stručna i znanstvena dostignuća iz te oblasti prezentirati vodeći marketinški stručnjak u regiji Milan Stojković iz Niša.

Stojković je geograf-turizmolog i osnivač specijalizirane agencije za menadžment u turizmu TMC-Tourism Management and Consulting.

Svoja stručna znanja i znanstvena dostignuća iz marketinga u turizmu prezentira na blog-magazinu Turizam i putovanja, jednom od najčitanijih u regiji.

Tijekom dvodnevne intenzivne radionice sudionici će se usavršiti s takozvanim"lijevkom" promocije i prodaje na internetu u četiri faze: Awarnes, Interest, Consideration i Booking.

Za ovu radionicu vlada izuzetan interes u Hercegovini i šire, jer kako ističe voditeljica projekta iz udruge Kulturist Romela Bagarić, inače dugogodišnja turistička djelatnica, novi trendovi i kretanja u turizmu su toliko intenzivna da je potrebna konstantna edukacija i inovativna rješenja u ponudi i promociji u svjetlu novih medijskih platformi i sve raznovrsnijih kanala komunikacije.

Prijave za radionicu traju sve do 23. ožujka na e-mail: [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close