Humanitarni koncert za pomoć obitelji Merdan
Za krov nad glavom
OBJAVA: Četvrtak, 2. ožujka 2017. 0:34
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Humanitarni koncert za obitelj Merdan Blagaj
0

Na koncertu će nastupiti Aga Bašić, Džejla Glavović, Nejra Musić, Anel Čorda, Makk, Adnan i Tarik, KUD Blagaj, Elvin Kadrić, Ice bend i gosti iznenađenja.

U Domu kulture u Blagaju 12. ožujka će se održati humanitarni koncert kako bi se pomoglo obitelji Merdan iz Počitelja. Organizator koncerta je Humanitarna organizacija 'Bolje sutra' (HOBS) iz Blagaja.

Inicijativa za ovaj humanitarni koncert je krenula iz Javne ustanove Srednja Ekonomska ugostiteljsko turistička škola Mostar.

Članovi udruženja HOBS će u petak od 10 do 14 sati u Fejićevoj ulici imati štand gdje će zainteresirani moći kupiti karte za nedjeljni koncert. Štand će biti smješten u blizini skretanja prema mostu Bunur.

Na koncertu će nastupiti Aga Bašić, Džejla Ramović, Nejra Musić, Anel Čorda, Makk, Adnan i Tarik, KUD Blagaj, Elvin Kadrić, Ice bend i gosti iznenađenja.

Koncert će biti održan 12. ožujka s početkom od 19 sati, a cijena ulaznice je 5 KM.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.