Humanitarna večer: Prikupljanje sredstva za liječenje Joze Klišanina
Livno
OBJAVA: Utorak, 3. siječnja 2017. 16:55
IZVOR: Fena
AUTOR: Sa.M.
Humanitarna večer: Prikupljanje sredstva za liječenje Joze Klišanina
0

Na humanitarnoj večeri će se prikupljati novac za liječenje Joze Klišanina.

Cafe bar "Pub Amadeus" iz Podhuma pored Livna kao i prošle godine u ovo vrijeme tako i sada organizira humanitarnu večer sa svrhom prikupljanja sredstva za liječenje Joze Klišanina.

Humanitarna akcija će biti organizirana 4. siječnja, a sav dobrovoljni prihod na ulazu u lokal kao i od prodaje pića će biti usmjeren za liječenje Joze Klišanina koji je stradao u prometu.

''Ovim akcijom želimo potaknuti naše mještane da pomognu mladom Jozi, kako bi stao na svoje noge te uživao u životu'', istaknuli su organizatori humanitarne akcije.

Naime, Jozo Klišanin i njegova obitelj zauvijek će pamtiti utorak, 28. srpnja 2015.godine kao jedan od najtežih dana u njihovom životu. Tog dana Jozo je doživio tešku prometnu nesreću na magistralnoj cesti Livno -Tomislavgrad u mjestu Smričani, a od posljedica te prometne mu je nagnječena moždina u kralježnici, pa ne osjeća noge.

Nakon dužeg liječenja na KBC u Firule u Splitu liječnički tim je preporučio daljnju rehabilitaciju u Krapinskim toplicama koja će trajati više od godinu dana.

Troškovi liječenja iznose 24 800 kuna ili 3 300 eura mjesečno te su stoga sredinom prošle godine studenti pokrenuli jednu od humanitarnih akcija kojima su se priključili i sportski klubovi te udruge iz Livna.

Misleći da će moći sami pokriti sve troškove, obitelj je pokušala izbjeći otvaranje kunskog i deviznog računa za pomoć, ali su naposljetku bili prisiljeni to učiniti i prihvatiti pomoć onih koji to žele iskrena srca učiniti.

Jozi je, kažu, potrebna pomoć dobrih ljudia a ukoliko je ne dobije neće moći odlaziti na prijeko potrebnu rehabilitaciju i može ostati nepokretan.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.