Za Dompes

Humanitarna utakmica: Franjevci u obrani, Baka na krilu, Vladika vezni

Lifestyle / Flash | 24. 03. 2017. u 07:36 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru u travnju će biti upriličen vrhunski spektakl. U organizaciji Studentskoga doma “Dompes” iz Mostara dogovorena je humanitarna nogometna utakmica između momčadi Dompesa i Humanih zvijezda Hrvatske.

''Jučer smo pretpostavili sastav Humanih zvijezda, a to ćemo danas napraviti i s momčadi Dompesa, koja će u svojim redovima također imati poznata imena. Za razliku od njihovih kolega nogometaša kojima možemo odrediti njihove pozicije koje su ranije igrali u karijeri, igračima iz Dompesa onako ćemo od oka dodijeliti uloge na terenu. Baka može igrati na lijevom krilu, dok ćemo trojac franjevaca - Mario Knezović, Goran Azinović i Perica Ostojić staviti u obranu. Načelnik Žepča Mato Zovko nema konkurenciju na golu. Vladika Grigorije bit će veznjak, a dekan Filozofskog fakulteta Zoran Tomić mogao bi zauzeti mjesto u veznom redu. Veleposlanika Ivana Del Vechija gurnut ćemo u napad, dok bi gospodarstvenik Martin Banović mogao na desni bok. Nogometaš Josip Kupreškić iskazao se kao napadač, prirodno ga je postaviti na tu poziciju. U napad ćemo gurnuti i prvo ime Federacije, predsjednika Marinka Čavaru'', istaknuli su organizatori.

Inače, za momčad Dompes nastupit će zdravstveni djelatnici, poznati gospodarstvenici, proslavljeni nogometaši i političari iz cijele BiH, dok će s druge strane za momčad Humanih zvijezda Hrvatske nastupiti proslavljeni bivši nogometni reprezentativci Hrvatske: Šimić, Vlaović, Stanić, Živković, Špehar, Babić, Krpan, Jozić, Marić, Šokota, Rukavina, bivši reprezentativac Belgije Stupar, Škaro, olimpijski prvak u boksu, bivši rukometni kapetan i izbornik Hrvatske Goluža, predsjednik Olimpijskog odbora Hrvatske Zlatko Mateša, najbolji vaterpolist Hrvatske svih vremena Dubravko Šimenc...

Humanitarna nogometna utakmica, možemo slobodno kazati pravi humanitarni spektakl, bit će odigrana idućeg mjeseca, točnije 20. travnja u 17 sati, a sav prihod od prodanih ulaznica ići će za izgradnju franjevačkog studentskog doma za siromašne studente u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close