Čitluk

Humanitarna akcija ''Frizura u Udruzi Susret'' nastavljena i u 2017. godini

Lifestyle / Flash | 23. 03. 2017. u 12:27 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Frizerke, frizeri i kozmetičarke s područja općine Čitluk i u 2017. godini nastavili su s humanitarnom akcijom „Frizura u Udruzi Susret“.

Jednom mjesečno zainteresirani žitelji Brotnja u Udruzi Susret moći će dobiti stručne usluge friziranja i kozmetičarske usluge, za što će, nakon završenog tretmana, Udruzi prijatelja i roditelja djece s posebnim potrebama „Susret“ iz Čitluk donirati dobrovoljni novčani prilog, piše Čitluk.ba.

Jučer je u prostorijama Udruge Susret održana druga ovogodišnja humanitarna akcija koju su pokrenule frizerke čitlučkog kraja, a kao i na ranije održanim akcijama, organizatorice akcije bile su zadovoljne odzivom građana.

Kao i prošle godine, novčani prilozi prikupljat će se na akcijama do kraja godine, nakon čega će biti donesena odluka o namjeni prikupljenih sredstava. Novac prikupljen u prošloj godini utrošen je u izmjenu ulaznih vrata na prostorijama Udruge Susret, prostoru u kojem djeca s posebnim potrebama provode mnogo vremena.

Veliki dio svog slobodnog vremena štićenici Udruge Susret provode u kreativnoj radionici Udruge u kojoj su u posljednje vrijeme marljivo izrađivali dekoracije za Uskrs, koje su ovih dana ponuđene na prodaju na štandu ispred Udruge Susret.

Dakle, djeca s posebnim potrebama iz Udruge Susret s posebnim zadovoljstvom izradila su uskršnje dekoracije i ukrase, a u Udruzi Susret vesele se i nadolazećem Sajmu Vjenčanja. Naime, prihod od gala humanitarne modne revije koja će se održati u Herceg Etno selu Međugorje u subotu, 25. ožujka s početkom u 20 sati, sukladno odluci organizatora Sajma, bit će doniran Udruzi Susret.

Posjetitelji Sajma koji se održava 25. i 26. ožujka uz kupnju ulaznica po cijeni od 5 KM moći će dati i donacijom u humanitarne kutije za Udrugu Susret koje će se nalaziti na ulazu u dvoranu.

Kopirati
Drag cursor here to close