HSSA humanitarnim radom pomaže izgradnju Studentskog doma Dompes
Kupite ulaznice
OBJAVA: Srijeda, 19. travnja 2017. 16:30
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: G. Ilić
Nogomet dompes
0

Udruga studenata zdravstvenih studija HSSA jedna je od aktivnih udruga koja pomaže pri izgradnji studenskog doma koji je namjenjen osobama slabijeg imovinskog stanja.

Kuća kruha i duha (Domus panis et spiritus) odnosno Dompes projekt je u sklopu kojega će biti Studentski dom sv. Marije Terezije, Pučka kuhinja fra Didaka Buntića te Centar za dijalog sv. Franje.

Izgradnju, koja se financira isključivo dobrotvornim prilozima, započeo je mostarski Franjevački samostan sv. Petra i Pavla u siječnju 2015. godine, a završetak je planiran za 5. rujna 2017. na blagdan sv. Terezije. Idejni začetnik i voditelj projekta sveučilišni je profesor fra Iko Skoko.

Udruga studenata zdravstvenih studija HSSA jedna je od aktivnih udruga koja pomaže pri izgradnji studenskog doma koji je namjenjen osobama slabijeg imovinskog stanja.

''Kao volonter prodajem ulaznice za humanitarni nogometno-glazbeni spektakl između Humanih zvijezda Hrvatske i izabrane vrste Dompesa koja će se održati 20.travnja u 17:00h na stadionu HŠK Zrinjski. Mene kao volontera potaknula je činjenica kako je u državi teška situacija i dosta studenata ne može studirati zbog lošeg imovinskog stanja. Nadam se da će uz pomoć ove organizacije tj.Dompesa i dobrih ljudi uspjeti studirati i ostvariti svoje ciljeve'', izjavila je volonterka udruge HSSA Nikolina Šimunović, studentica 2.godina fakulteta zdravstvenih studija.

Cijena ulaznice je 5 KM, a dodatne informacije mogu se dobiti na broj: 063 334 632.

Ulaznice možete naći na prodajnim mjestima: Caffe bar “Corona” - Stolac, Caffe bar “Hennessy” - Čapljina, Caffe bar “Rafaello” - Ljubuški, Caffe bar “Padre” - Grude, Hotel Park - Široki Brijeg, Caffe bar “Viva” - Posušje, Caffe bar “Brocco” - Čitluk, Restoran & Club “Garden” - Međugorje, Campanile - Međugorje, recepcija Mepas Mall-a - Mostar, Caffe bar “Mali puž” - Mostar, Kampus Sveučilišta u Mostaru, na dan utakmice - stadion HŠK Zrinjski.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.