Filozofski fakultet

HSPF poziva na akciju dobrovoljnog darivanja krvi

Lifestyle / Flash | 19. 12. 2016. u 06:54 I. Kraljević

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru u suradnji sa Transfuzijskim centrom Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u ponedjeljak, 19. prosinca, od 10.00 do 12.00 sati organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Akciju je podržala Udruga ''Hrvatski studentski politološki forum (HSPF)'' koja djeluje na spomenutom fakultetu.

''U dogovoru s koordinatoricom akcija dobrovoljnih darivanja krvi Dijanom Banović ispred Transfuzijskog centra Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru te u suradnji s našim Filozofskim fakultetom odlučili smo podržati ovu hvalevrijednu akciju. Naša udruga želi ovom akcijom promovirati ovaj humani čin i pozvati u što većem broju sve djelatnike Filozofskoga fakulteta da se odazovu ovoj akciji – ništa ne košta, a zasigurno će nekome spasiti život! One koji to danas neće moći učiniti u prostorijama našega fakulteta pozivam da to svakako učine, naravno ukoliko su u mogućnosti, u prostorijama Transfuzijskog centra SKB Mostar'', rekao je za Bljesak.info Damir Juka ispred udruge ''Hrvatski studentski politološki forum''.

Iz Udruge pozivaju sve kolege studente, asistente, profesore te ostale djelatnike Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru na ovaj plemeniti i humani čin.

Kopirati
Drag cursor here to close