Zima, zima led

Hladno vrijeme: Minusi i u Hercegovini

Lifestyle / Flash | 15. 11. 2016. u 07:54 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH  danas će biti hladno, uz sunčane periode i dnevnu temperaturu zraka od tri do sedam, na jugu do 11 stupnjeva Celzijusa.

Jutros je hladno uz mraz, jači na planinama. Na jugu je pretežno vedro, a u ostalim krajevima umjereno i pretežno oblačno, priopćeno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tijekom dana ostat će hladno, uz sunčane intervale i prolaznu oblačnost.

Puhat će slab sjeverni i sjeveroistočni vjetar, u Hercegovini slaba do umjerena bura. Dnevna temperatura zraka bit će od tri do sedam, na jugu do 11 stupnjeva Celzijusa, a u višim predjelima oko nule, piše Srna.

Temperatura zraka u 7.00 sati: Čemerno minus osam stupnjeva Celzijusa, Han Pijesak minus šest, Mrkonjić Grad, Drinić i Kalinovik minus pet, Sokolac i Gacko minus četiri, Krupa na Uni i Nevesinje minus tri, Bileća, Šipovo i Ribnik minus dva, Prijedor i Novi Grad minus jedan, Banjaluka i Rudo nula, Foča, Višegrad, Srebrenica, Doboj, Bijeljina i Gradiška jedan, Zvornik i Trebinje dva stepena Celzijusova. 

Biometeorološka prognoza je povoljna. Tegobe kod osjetljivih osoba djelimično će se umanjiti. Pri tome je neophodno biti oprezniji i posvetiti pažnju adekvatnom odijevanju tijekom jutra i večeri. Kronični bolesnici sa ishemijskim problemima trebali bi umanjiti aktivnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close