Alkohola poplava

Hercegovina gori: Ove noći moje zlato luduje, u kafani sve do zore lumpuje

Lifestyle / Flash | 12. 04. 2017. u 07:37 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hercegovački klubovi odlučili su svojim posjetiteljima za Uskrs pružiti pregršt zabave. Bit će održano nekoliko koncerta, te partyja uz DJ program.

U clubu Bumerang u Čitluku 16. travnja nastupit će Ana Bekuta. Publika će imati priliku čuti pjesme poput ''Veseljaka'', ''Zlatiborske zore'', ''Imam jedan život''. Za VIP ulaznicu je potrebno izdvojiti 15 KM, a ''obične'' ulaznice koštaju 10 KM.

Vrhunski hitovi

U nedjelju će u Mostaru klub Pink Panther ugostiti popularne Ministarke. Ljepotice iz Srbije pjevat će svoje pjesme ''Boing 747'', ''Paradoks'', ''Duni vjetre'', te hit ''Moje jedino'' koji na Youtubeu ima preko 20 milijuna pregleda.

''U goste nam stižu popularne Ministarke koje nam predstavljaju svoj novi hit "Moje jedino" koji obara rekorde slušanosti. Proslavite blagdan Uskrs uz drage ljude, vrhunski koncert i odličnu atmosferu koja Vas očekuje'', kažu iz Pink Panthera. Ulaznice, po cijeni od 5 i 10 KM možete kupiti svakim danom u ICE baru.

DJ program

Gaudeamus disco club Posušje za uskršnji je vikend pripremio dva događaja. U subotu 15. travnja u ovom klubu će nastupiti Ana Bekuta. Ulaznica za koncert košta 10 KM. U nedjelju 16. travnja publiku će zabavljati Cvija. Ulaznice za Cvijin koncert koštaju 7 KM, a cure koje dođu do 23 sata imaju besplatan ulaz.

DJ program za nedjelju pripremili su klubovi Absolute u Čapljini i Drugi način u Mostaru. Za glazbu u Absolutu će biti zaduženi DJ Leo & DJ Andro, dok će atmosferu u Drugom načinu zagrijavati Dj Taramba.

U ljubuškom klubu Diamond 16. travnja nastupit će Milan Stanković.

''U nedjelju nas zabavlja miljenik ženske publike i pjevač koji nas svaki puta iznova oduševi svojim nastupom. Program kreće u 22 sata, a ulaz je 10 KM'', kažu iz ovog kluba.

U Čitkuku u Evergreen-Grinu 16. travnja će nastupiti rock grupa ''Nešto između''.

''Naši mladi rokeri grupa ''Nešto Između'' kreću na turneju, pa dođite i podržite ih. Izdali su album, vrte se na radio postajama pa ih poslušajte i dajte im svoj glas'', kažu iz Evergreen-Grina.

Kopirati
Drag cursor here to close