video uradak

Hercegovački kantautor Ivica Bago snimio singl ''Pripoznala nisi''

Lifestyle / Flash | 24. 04. 2017. u 09:55 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hercegovački kantautor Ivica Bago predstavlja video uradak za svoj novi singl pod nazivom ''Pripoznala nisi''.

Za glazbu je zaslužan poznati estradni autor Alen Slavica, dok je stihove napisala Željka Galić. Aranžman je složio Tomislav Pehar, priznati domaći producent koji je surađivao s brojnim velikim imenima zabavne glazbe poput Tomislava Bralića i Mladena Grdovića. Ivica Bago okupio je i gostujuće glazbenike Miru Lesića na gitari i Olivera Ereša na saksofonu.

Novi videospot uključuje scene prekrasnih omiških plaža, Ville Bago-Baučić i golf terena u Posušju, a kadrovi izvrsno prate ugođaj same balade i sentiment Bagine vokalne izvedbe. Cjelokupni uradak obiluje ukusom i decentnim stilom – kako pri odabiru interijera tako i samom glumačkom igrom. U spotu se pojavljuju Paula Buljan, Antea Valenta, Tea Paurević i Ante Šušnjar. Producent Ante Šušnjar - Koko ujedno je i bio iza kamere zajedno s Perom i Ljubom Šušnjarom. Za styling je bio zaslužan Boutique ''Vita'' iz Posušja, a za frizuru Draža Soldo.

Video izdanje novog Baginog singla sve u svemu predstavlja pravu audiovizualnu poslasticu za sve ljubitelje domaćih balada, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close