Ivan Palac

Gruđanin napisao pjesmu za Mineu

Lifestyle / Flash | 03. 05. 2017. u 16:39 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Palac, mladi tekstopisac iz Dragićine, iz općine Grude, i autor do sada dviju glazbenih uspješnica ovog puta, pod autorskom palicom Gordane Seko, potpisuje novi tekst, za pjesmu zadarske grupe Banana koja je ujedno i prateći bend Dražena Zečića, ali i Minee, poznate hrvatske pjevačice i TV voditeljice.

Palac je ovog puta s Gordanom Seko autor teksta za pjesmu "Žena slobodna" koju će pjevati Minea.

''Pjesma opisuje propalu ljubav i dočarava sve ono što ona sa sobom nosi. Glazbu i aranžman potpisuje Marin Seko, jedan od poznatijih aranžera na hrvatskoj glazbenoj sceni. Kako sam i rekao tekst je nastao suradnjom Gordane i mene, nakon moje dvije pjesme "Ne pomažu godine" i "Hej živote" koje sam radio za Tomislava Gelu, a stigla je zbog pjesme i nagrada na Melodijama Mostara 2014'', rekao je za Grude.com Palac.

Ističe i da se za ovu pjesmu priprema i spot, a najavljena je kako na prostoru Hrvatske tako i Hercegovine, a dobar odjek se očekuje i u Sloveniji u kojoj Grupa Banana igra zapaženu ulogu već desetak godina, kako sa Draženom tako i samostalno, a i Mineine vokalne sposobnosti poznate su posljednjih dvadeset godina.

''Čast mi je što sam mogao raditi na ovoj pjesmi i nadam se da će se svidjeti publici, i na mnogim ljetnim priredbama na kojima je planiramo predstaviti, i da će dostići i prestići prve dvije koje su lijepo dočekane i prihvaćene od strane publike. U narednom razdoblju planiram i suradnju s nekim istarskim pjevačima pa se nadam da će do kraja godine doći i do novih uspješnica. Ova pjesma "Žena slobodna" uvod je i u novu i intezivniju suradnju s Grupom Banana na njihovom novom albumu koji bi se trebao naći na tržištu do 2018. godine, a velika mi je čast što sam o svemu učio od Gordane koja se već u duetima s poznatim pjevačima naše estrade afirmirala kao odličan vokal i još bolji tekstopisac i svojim prijedlozima unaprijedila i mene'', ističe za Grude.com Palac.

Pjesma i sport uskoro se očekuju na tržištu, a Palac kaže da se na njoj radi kako bi bila što bolja za slušatelje u svim zemljama okruženja. ''Na prvu, vjerujemo da će ostaviti lijep i ugodan dojam za slušatelje'', zaključio je Palac.

Pjesma i spot će uskoro izići, a Palac i suradnici na ovom nadolazećem hitu vjeruju kako će on ostaviti lijep i ugodan dojam za slušatelje.

Kopirati
Drag cursor here to close