Sarajevo

Giro Bambino okupio veliki broj mališana i uljepšao im dan

Lifestyle / Flash | 11. 06. 2017. u 18:42 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vilsonovo šetalište u Sarajevu bilo je u centru pažnje malih biciklista tijekom nedjelje. U organizaciji udruženja 'Giro di Sarajevo' održan je deveti 'Giro Bambino', mala škola biciklizma u kojoj je sudjelovalo više od 150 dječaka i djevojčica, čime je oboren i rekord ovog događaja.

"Svih ovih godina smo bili tu negdje oko broja stotinu, te smo takvu posjećenost očekivali i danas. Ali, na naše veliko zadovoljstvo, poligonom je prodefiliralo preko 150 mališana i ponosni smo na činjenicu da su svi oni kroz cilj prošli sretni i zadovoljni, što nam je i glavni cilj", kaže Emir Hulusić, Team Manager udruženja.

Uz poligon koji je bio prilagođen upravo dječjem uzrastu, djeca su cijelo vrijeme imala asistenciju od članova natjecateljske ekipe 'Giro di Sarajevo', a među njima je prednjačio upravo Hulusić, prvak Bosne i Hercegovine u vožnji na kronometar. Strpljivo je puštao jedno po jedno dijete na startu i bio je spreman odgovoriti na svako pitanje vezano za profesionalni biciklizam.

"Jedno je zadovoljstvo natjecati se, a ovo jedno potpuno drugo. Iako sam umoran možda i više nego nakon treninga, izuzetno sam sretan što smo djeci osigurali pravi mali praznik biciklizma danas. Njihovo strpljenje, elan i zadovoljstvo nam govore da radimo dobre stvari", ističe Hulusić.

Svaki dječak i djevojčica koji su uspješno prošli poligon, nakon prolaska kroz cilj dobili su po Quickie kroasan i Cappy Junior sokić, te su strpljivo sačekali da i zadnji sudionik prođe kroz cilj kako bi onim najsretnijim, nasumičnim odabirom, bili uručeni i pokloni.

"Ove godine smo prvi put partneri događaja i moram reći da smo oduševljeni pozitivnom energijom koja je danas vladala ovdje. Pripremili smo i malu servisnu stanicu kroz koju je prošlo na desetine bicikala, potpuno besplatno, a evo dodijelili smo i male poklone najsretnijim mališanima. Divno je vidjeti njihova razdragana lica i to je najveći razlog zašto smo svi ovdje danas", govori Mirsad Jusić, vlasnik M-Bike Shopa, koji je bio glavni partner događaja.

Glavni poklon na događaju bio je bicikl i on je otišao u ruke jedne presretne djevojčice, a pored toga dodijeljeno je još pet poklona s kojima će malim biciklistima biti jednostavnije i sigurnije voziti svoje ljubimce. Prelijep dan završen je tako na divan način, a svi su obećali doći i slijedeće godine na isto mjesto i proslaviti još jedan praznik biciklizma za malu raju.

'Giro Bambino 2017' održan je uz partnerstvo sa M-Bike Shopom, a sudionici su se počastili Quickie kroasanima i Cappy Junior sokovima. Održavanje događaja pomogao je hotel 'Bristol', a medijski pokrovitelji bili su Klix i Antena Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close