Tijelo na ispitivanju

George Michael još nije pokopan

Lifestyle / Flash | 02. 03. 2017. u 18:09 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obitelj pokojnog glazbenika Georgea Michaela još uvijek čeka toksikološki nalaz, više od dva mjeseca nakon što je pjevač pronađen mrtav u svom domu u Oxfordshireu.

Gotovo da nema većeg glazbenog događaja na kojem se barem jednom pjesmom ne oda počast velikom glazbeniku, a posljednja takva prigoda bila je dodjela nagrada Brit Awards gdje je nekadašnji kolega iz benda Wham! Andrew Ridgeley izveo pjesmu njemu u čast.

"Čekamo da se sve završi. Ovo je užasno teško za mene, teško je za sve nas. Osjećamo se kao da smo u limbu" – izjavio je Ridgeley za Daily Mail.

Tijelo Georgea Michaela još uvijek je na ispitivanju i čeka se nalaz toksikološke analize koja bi trebala utvrditi je li uzimanje droga imalo utjecaja na njegovu smrt, piše Gloria.hr.

Pretpostavlja se da će biti održana dva sprovoda, jedan za bliske prijatelje i obitelj, a drugi za širi krug poznanika. Iako je prvotno bilo najavljeno da će se ispraćaji održati u siječnju, sada je sve pomaknuto za kraj ožujka jer se čeka konačni nalaz mrtvozornika. Navodno bi Elton John trebao nastupiti na jednom od ova dva sprovoda.

Zanimljivo je da je obitelj zabranila Michaelovom partneru Fadiju Fawazu da dođe na sprovod.

"Fadi nije pozvan, on nije dobrodošao, obitelj ga mrzi. On ustvari nije bio Georgeov dečko. Nitko nije razgovarao s njim i čini se da je on normalno nastavio sa svojim životom. Od njega mi se okreće želudac", izjavio je rođak Georgea Michaela Andros Georgiu.

Mediji su poprilično zainteresirani za to kome će pripasti bogato nasljedstvo Georgea Michaela s obzirom na to da nije bio oženjen, nema djece niti očitih nasljednika. Imetak mu se procjenjuje na 105 milijuna funti, a pretpostavlja se da će najviše naslijediti njegove sestre i nećaci.

Kopirati
Drag cursor here to close