nakon tri mjeseca

George Michael u srijedu konačno sahranjen u Londonu

Lifestyle / Flash | 29. 03. 2017. u 22:01 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri mjeseca nakon smrti pokopan je George Michael. Pjevač je preminuo na Božić, a njegovo beživotno tijelo pronašao je partner Fadi Fawaz (43). Početkom ožujka mrtvozornik je otkrio da je George umro prirodnom smrću uzrokovanom kardiomiopatijom, miokarditisom i masnom jetrom.

Na privatnoj ceremoniji na groblju „Highgate“ u sjevernom Londonu bili su samo njegovi prijatelji i obitelj koja je nakon sprovoda izdala priopćenje:

- Potvrđujemo da je danas održan pokop pjevača Georgea Michaela. Obitelj i bliski prijatelji okupili su se na maloj privatnoj ceremoniji kako bi se oprostili od voljenog sina, brata i prijatelja. Obitelj Georgea Michaela željela bi zahvaliti obožavateljima diljem svijeta na mnogobrojnim porukama ljubavi i potpore. Molimo vas za razumijevanje da se naša privatnost poštuje, daleko od medija i javnosti.

Pjevačev zadnji ljubavnik Fadi Fawaz snimljen prilikom dolaska do groblja

Proslavljeni pjevač sahranjen je odmah pored svoje majke Lesley Angold Panayiotou, koja je 1997. godine umrla od raka.

Na groblje su između ostalih pristigli i bivša članica ženske grupe „Spice Girls“ Geri Horner i član „Whama“ Andrew Ridgeley.

Zadnji životni pratitelji i ljubavnik Georgea Michaela, frizer Fadi Fawaz, iako nerado dočekan, također se dovezao do groblja smještenog u londonskoj četvrti Camden.

Član Whama Andrew Ridgeley prilikom dolaska na sahranu Georgea Micheala

Kopirati
Drag cursor here to close