Turneja

Futurea festival u Mostar donio veselje, ples, šarolikost ...

Lifestyle / Flash | 31. 05. 2016. u 15:54 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Fojnice i Zenice, putujući dječji festival 'Futurea' posjetio je i Mostar. 'Futurea' je putujući dječji festival, koji namjerava da svake godine obilazi različite gradove BiH i djeci 'na vrata' donosi šarene svjetove mašte, igara, edukacije, zabave i sporta!

Svi posjetitelji tijekom utorka su u kampusu Univerziteta 'Džemal Bijedić' mogli sudjelovati u brojnim aktivnostima koje ovaj festival nudi.

Između ostalog zainteresirani su mogli sudjelovati u igranju nogometa, kreativnim igrama sa kredama, u kutku za izgradnju, žongliranju, pravljenju zastava, sviranju perkusija - udaraljki, u streljaštvu, plesu, pjevanju pjesama, repanju i raznim drugim aktivnostima.

Ovogodišnji festival je bio podjeljen na četiri svijeta u kojima su svi posjetitelji uživali u različitim radionicama: Svijet sporta i igara, Svijet najmlađih, Svijet mašte i magije, Svijet oceana.

Nakon Mostara, 'Futurea' putuje u Konjic gdje će boraviti u srijedu 1.6., a zainteresirani će moći sudjelovati u svemu navedenom. Inače, ovaj festival je potpuno besplatan za sve posjetitelje.

Kopirati
Drag cursor here to close