malo smo trudni?

Fotografija koja dokazuje da je Ronaldova cura Georgina trudna?

Lifestyle / Flash | 26. 05. 2017. u 21:09 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gotovo da ne prođe dan da Cristiano Ronaldo ne obraduje više od 100 milijuna svojih fanova novim fotografijama na Instagramu.

Najnovija objava Cristiana Ronalda dovela je do nagađanja o tome da je njegova cura Georgina Rodriguez trudna.

Za njihovu vezu saznalo se u studenom prošle godine.

Na fotografiji koju je slavni nogometaš objavio, njih dvoje sjede na kauču, a on drži ruku na "sumnjivom" trbuščiću 23-godišnje Georgine. Trbuh njegove cure definitivno je ponešto ispupčen, a s obzirom da i ona sama drži svoju ruku u karakterističnom položaju na zaobljenju, većina je sklona tvrditi kako se par doista želi pohvaliti budućom prinovom.

Cristiano stariji zasigurno bi se obradovao novome klincu, s obzirom na to da već ima sinčića Cristiana Ronalda Jr. (6), kojeg sam naglašeno brižno odgaja.

Prije nekoliko mjeseci pojavila se vijest kako Ronaldo čeka blizance, također od surogat majke, kao i u slučaju kad je dobio svog prvog sinčića, tako da bi ovo bio pravi baby boom ukoliko u istoj godini dobije još troje dječice.

Zanimljivo je kako je nedavno svoje prvo dijete rodila njegova bivša djevojka Irina Shayk (31), s kojom je bio u vezi pet godina, ali promatrači većinom kažu kako ni danas nije jasno o kakvoj se tu vrsti veze radilo.

???????

A post shared by irinashayk (@irinashayk) onMay 24, 2017 at 3:49am PDT


Prelijepa Irina ubrzo nakon prekida s Ronaldom našla je veliku obiteljsku sreću s glumcem Bradleyjem Cooperom, a iz te ljubavi rodila se i njihova prva beba.

???

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) onMay 25, 2017 at 12:33pm PDT

Kopirati
Drag cursor here to close