Fizio - pilates vježbe u Centru za fizioterapiju Maximus
Piramida
OBJAVA: Četvrtak, 16. ožujka 2017. 13:51
IZVOR: Promo
AUTOR: Maximus
Fizio - pilates vježbe u Centru za fizioterapiju Maximus
0

Od sada su u ponudi Centra za fizioterapiju Maximus i FIZIO - PILATES vježbe, vježbe niskog intenziteta za jačanje cijelog tijela, te postizanje dobe tjelesne posture.

Današnji tempo života zahtijeva kvalitetna, brza i učinkovita rješenja. U suvremenom Centru za fizioterapiju Maximus uz spoj najboljih ručnih tehnika u kombinaciji sa najsuvremenijim uređajima za fizioterapiju, pružamo usluge prilagođene svima, od sportaša do nepokretnih osoba, od djece do osoba treće životne dobi: akutni i kronični bolovi u vratnoj i lumbalnoj kralježnici (čak i u akutnom stadiju), tretiranje kalcifikata i upalnih stanja mišićno tetivnih patologija udarnim valom, kompletni postoperativni protokoli iz područja ortopedije (koljeno, kuk itd.), preventivni tretmani za sportaše i rekreativce, terapija centralnih poremećaja ( moždani udar, multipla skleroza itd.).

Od sada u ponudi i FIZIO - PILATES (vježbe niskog intenziteta za jačanje cijelog tijela, te postizanje dobe tjelesne posture). Program se radi uz nadzor fizioterapeuta, te možete biti sigurni u pravilno, učinkovito i vašim mogućnostima prilagođeno izvođenje vježbi.

Centar za fizioterapiju Maximus možete pronaći u suterenu Piramida shopping centra koji se nalazi u Dubrovačkoj ulici u Mostaru.

Za više informacija pozovite broj 063 449 902.