Popularna glumica

VIDEO | ''Elif'' stigla u Mostar

Lifestyle / Flash | 27. 04. 2017. u 11:41 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Isabella Damla Guvenilir, glavna glumica u turskoj seriji "Elif" posjetila je danas Mostar i Jablanicu. U Mostaru je posjetila Osnovnu školu Zalik.

U školi se družila s učenicima, a održala je i kratki sastanak s upravom škole. Škola je glumici uručila simboličan poklon – sliku s motivom Starog mosta. Nakon ove škole djevojčica sa ekipom obišla je i Blagaj.

Posjeta Mostaru ne bi bila moguća bez podrške mostarskog instituta Yunus Emre.

Ova osmogodišnja djevojčica, učenica drugog razreda, je, glumeći u seriji "Elif", osvojila simpatije velikog broja gledatelja diljem Turske ali i BiH.

Poznata mlada glumica popularne turske serije "Elif" posjetila je danas i svoje vršnjake u Osnovnoj školi "Suljo Čilić" u Jablanici.

Učenici te škole dočekali su je sa velikim oduševljenjem i ovacijama, a nakon dočeka imali su priliku i porazgovarati sa mladom glumicom te ju malo bolje upoznati.

U razgovoru sa učenicima mlada glumica Isabelle Damla Guvenilir kazala je kako bi trebali učiti turski jezik, te kako će ih ona dočekati u Istanbulu kada budu imali priliku doći.

Isabelle je u izjavi za Fenu kazala kako su je učenici stvarno lijepo dočekali u Jablanici, te kako im se mnogo zahvaljuje.

''Mnogo sam zavoljela Bosnu i Hercegovinu. Doći ću ponovo da vidim svoje prijatelje ovdje i volim ih sve puno'', poručila je mlada popularna glumica.

Elif je ranije boravila i u Sarajevu, gdje je posjetila školarce, a tada je rekla da je iznenađena, jer nije očekivala da ima ovoliko fanova u BiH.

Isabella Damla Güvenilir je rođena u New Yorku, no glumačku karijeru je počela u Istanbulu.
Rekla je kako voli glumu i kako je zadovoljna svojom ulogom u seriji. Na setu najviše vremena provodi s drugom djevojčicom, u seriji poznatom kao Tuçe.

U slobodno vrijeme piše zadaću, igra se, čita ili pak ide u trgovinu. U školi joj je najdraži predmet matematika.

 

23 nisan Yunus Emre çocuk şenligi ?

A post shared by Isabella Damla Guvenilir (@isabelladamlaguvenilir) onApr 26, 2017 at 9:10am PDT

Kopirati
Drag cursor here to close