Balkanski DJ

Duvnjak Ante Malić - novo uspješno ime DJ scene

Lifestyle / Flash | 24. 03. 2017. u 17:51 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Duvnjak Ante Malić iz Kongore ovih dana objavio je svoj glazbeni prvijenac pod nazivom Bezobrazna. Pjesma je nastala u suradnji s newcomer reperom Aleksandrom, a videospot je objavljen prije četiri dana i u kratko vrijeme na Youtubeu pregledan oko 50 tisuća puta što znači da ovaj mladić već sada ima svoju publiku, piše Tomislavcity.

Inače, Ante živi u Münchenu, a glazbom se počeo baviti prije pet godina.

''Dobio sam prošle godine nagradu za najboljega newcomer DJ-a na Balkanu. Izbacio sam pjesmu kao pjevač i želim tako nastaviti. Spot za prvu pjesmu snimio sam u Parizu, a pjesmu u Beču. Aleksandar COA mi se javio da snimamo nešto zajedno i zapravo je tako nastala ova pjesma'', kaže Ante.

Kako prenosi Tomislavcity, Ante uskoro snima još jednu pjesmu.

''Uskoro mi izlazi nova pjesma pod nazivom Bonnie i Clyde na IDJVideos kanalu. Radio sam je u suradnji za DJ Djurom koji već pjesme ima s poznatima na balkanskoj sceni kao što su: MC Stojan, Sha, Jana, Goga Sekulić i Olja Bajrami. Moj je san i cilj da ove godine objavim još tri ili četiri pjesme. Dogovorena je već suradnja s poznatima tako da vas očekuju samo hitovi'', optimistično najvljuje Ante.

''Nastupam u cijeloj Europi i imam podršku od puno ljudi s glazbene estrade. Ima i hejtera koji me mrze, ali oni me ne zanimaju jer sretan sam što mogu živjeti svoj san'', govori Ante koji ovih dana nakratko boravi u duvanjskome kraju.

Kopirati
Drag cursor here to close