zimski grad

'Duhovna večer' na mostarskom Adventu

Lifestyle / Flash | 23. 12. 2016. u 15:01 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon svjetlucavih lampica, borova, raznolikog zabavnog programa i štandova s kuhanim vinom, ''Advent u Mostaru'' organizira i duhovni sadržaj. Naime, večeras 23. prosinca organizira se duhovna večer.

Crveni bend Providenza, vokalno instrumentalna skupina Otlrivenje i Kulturno umjetničko društvo Rodoč večeras će božićnim pjesmama i napjevima uveličati će ovu manifestaciju, te unijet duh Božića.

''Nadamo se kako će posjetitelji doći u što većem broju, da uz prigodne pjesme i zajedništvo proslavimo Advent i veliki dolazak'', priopćili su organizatori.

Inače, petak je ispunjen i zabavom za najmlađe, u 17:30h bit će organizirana Likovna radionica s animatorima Adventa, u 18:30h zaplesat će plesači PK Erigo.

''Odmah nakon njih u 18:45h dovedite vaše najmlađe na Talent Show s animatorom Adventa, nakon čega će u 19.00 svi moći zaplesati u Mini Discu.Večernji program rezerviran je za uživanje u duhovnoj glazbi i božićnim napjevima. U 20:00h nastupa Providenza u 20:30 HKUD Rodoč, u 21:00h zapjevat će Vis Otkrivenja'', poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close