Doživi slobodan pad nad Mostarom
VIDEO
OBJAVA: Utorak, 18. travnja 2017. 18:35
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Slobodan pad
2

Tandem skok padobranom je najbolji i najsigurniji način da doživite padobranstvo i sva uzbuđenja slobodnog pada.

Padobranski sportski klub Slobodan pad u suradnji s Aero klubom 1949 Mostar i Zračnom lukom Mostar vas poziva na jedinstveno i nezaboravno iskustvo tandem skoka padobranom nad Mostarom 12.,13. i 14. svibnja 2017.

Tandem skok padobranom je najbolji i najsigurniji način da doživite padobranstvo i sva uzbuđenja slobodnog pada. Skok se izvodi u pratnji tandem instruktora s visine do 3500 metara na koju će vas vinuti posebno prilagođen zrakoplov Cessna 182 Delta-Tango-Delta. U njoj ćete prije samog skoka 20 tak minuta letjeti nebeskim prostranstvima iznad Mostara nakon čega vas instruktor veže za padobran i sebe, te zajedno krećete u osvajanje nebeskog plavetnila. U ovoj pustolovini vas očekuje do 50 sekundi SLOBODNOG PADA, pri brzini od čak 200 km/h nakon čega vas blago otvaranje padobrana (kojim ćete i vi imati priliku upravljati) vraća u stvarnost.

Tu vaša pustolovina još ne završava već vas čeka još desetak minuta leta pod padobranom u kojem ćete iz ptičje perspektive uživati u pogledu na prekrasnu dolinu Neretve, Velež, Prenj i ostale ljepote jedinstvenog Mostarskog kraja i njegove okolice.Na vama je samo da uživate, dok tandem instruktor brine o sigurnosti tijekom cijelog skoka. Ako već dugo sanjate o skoku s padobranom i doživljaju slobodnog pada, ako ste se ikada zapitali kako je tamo gore ili se želite riješiti straha od visina ili ste jednostavno znatiželjni onda je ovo prava prilika za vas.

U sklopu ovog događaja Aeroklub 1949 Mostar organizirati će informativne letove sportskim zrakoplovom iznad grada Mostara.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Brtovic Tatarski
prije 122 dan.
Doživili smo vec slobodan pad Mostara...............dosta nam i to,pusti vise padove kad ce faza dizanja   8|
+34
-2
0
FR
Chrome
Kristina Puce
prije 121 dan.
Wow! A cijena??
+8
-0
0
BA
Chrome