Dobrovoljno darivanje krvi u Čitluku
Crveni križ
OBJAVA: Srijeda, 19. travnja 2017. 18:21
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Dobrovoljno darivanje krvi u Čitluku
0

Za sve koji pristupe akciji dobrovoljnog darivanja krvi Crveni križ Čitluk organizira prigodno druženje.

U ponedjeljak, 24. travnja 2017. godine od 9 do 11 sati u predvorju Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića, Crveni križ Čitluk u suradnji s Odjelom za transfuziologiju SKB Mostar organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi za pučanstvo Brotnja i punoljetne učenike SŠ dr. fra Slavka Barbarića.

Doze krvi prikupljene u trećoj ovogodišnjoj akciji u organizaciji Crvenog križa Čitluk bit će iskorištene za transfuzijsko liječenje pacijenata u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, objavljeno je na stranici općine Čitluk.

Za sve koji pristupe akciji dobrovoljnog darivanja krvi Crveni križ Čitluk organizira prigodno druženje, te se ovim putem zahvaljuje svima koji su se odazvali pozivima na ranije održane akcije.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.