Da-Da

Doboj: Vjenčali se u zatvoru

Lifestyle / Flash | 17. 06. 2017. u 14:26 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladenka u bijelom s buketom u ruci, mladoženja, kumovi, matičar, svadbena torta i - zatvorski čuvari. Ovaj scenarij odvio se ovog tjedna u Doboju, gdje su se Boris Marilović (31) i Sanja Vujičić (25) vjenčali u Kazneno-popravnom zavodu.

Nedostajalo je samo vjenčano prstenje, koje je zabranjeno iz sigurnosnih razloga. Naime, osuđenici tijekom izdržavanja kazne ne nose nakit, kako ne bi došli u iskušenje da ga zloupotrijebe. Nakon tradicionalnog "Možete poljubiti mladu" uslijedio je prigodni domjenak, a mladenci su bili izvan sebe od veselja.

"Ovo mi puno znači, nema veze što je on ovdje, meni je to bilo bitno s obzirom na to da smo na neko vrijeme razdvojeni. Iskreno, ne obraćam pažnju na to kako nas ostali gledaju, to mi je nebitno. Najbitnije je da se mi volimo", izjavila je Sanja za Nezavisne novine, a mladoženja je kratko rekao da su zajedno već pet godina i imaju dvije djevojčice.

Matičari Željko Ninković i Zoran Ristić priznali su da im je soba za posjete dobojskog zatvora najneobičnije mjesto na kojem su dosad sklopili nečiji brak, dok je direktor KPZ-a Branko Miletić pojasnio da je mladoženja prije mjesec dana izrazio želju da brak sa svojom dugogodišnjom djevojkom sklopi upravo u toj ustanovi.

Boris je u zatvoru četiri mjeseca, a Sanja će ga moći posjetiti jednom mjesečno, kako nalažu zatvorska pravila.

Kopirati
Drag cursor here to close