bumerang seks afere

Dobitnik Oscara Casey Affleck na udaru grijeha iz prošlosti

Lifestyle / Flash | 01. 03. 2017. u 12:35 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je glumac Casey Affleck dobio Oscara, više nego zasluženo, neka novinarska pera su se ponovno zaposlila njegovom seksualnom aferom iz 2010. godine, kad je Casey još uvijek bio 'samo' brat Bena Afflecka.

Casey Affleck je glumačka liga za sebe, a generalno gledano znatno je nadareniji i bolji glumac od brata Bena, ali brat-ljepotan bio je taj koji je stvarao imidž klana u Hollywoodu.

Ostvarenje u filmu "Manchester by the Sea" donijelo mu je Oscara za najbolji glumački učinak u kategoriji glavnih muških uloga, nakon čega je izišao iz sjenke svoga brata.

Sada su ponovno aktualnim postale njegove ranije afere s kolegicama koje su ga tužile da ih je seksualno zlostavljao na poslu.

Ovaj 41-godišnji glumac bio je optužen od strane producentice Amande White i snimateljice Magdalene Gorke da ih je u vrijeme snimanja filma "I’m Still Here" kontinuirano izlagao svojim seksualnim porivima.

Nakon što su se sudski nagodili, njegov glumački imidž nije bio narušen, nastavio je raditi, igrajući u mnogim filmovima, a glasine kažu da je sve 'ispeglao' njegov brat Ben, koji je u filmskoj branši toliko utjecajan da ovakve stvari mogu 'proći' na duge staze.

Magdalena Gorka je tvrdila kako je Casey Affleck poluobnažen uskako u njezin krevet, a za vrijeme snimanja stalno se hvalio veličinom svoga penisa. Također je Affleck, kazala je tada, i od ostalih muških kolega na setu zahtijevao da pokazuju svoj spolni organ.

Putem suda dvije su žene zatražile dva milijuna dolara odštete za nanesenu duševnu patnju.

Nagodili su se na kraju izvan suda, a glumac je za New York Times objasnio kako je ovaj slučaj završen na zadovoljstvo svih strana.

"Bio sam uvrijeđen i potonuo. Siguran sam da je sve bilo tako, ali ja sam to odavno zaboravio. Bila je to nesretna situacija, posebno za članove naših obitelji", izjavio je dobitnik Oscara.

Ranije je poricao djelo zbog kojega je optužen, ali je u međuvremenu, očito je, neizravno priznao kako se nešto ipak događalo, premda svaka strana ima svoje viđenje i tumačenje.

Čak je i u siječnju, na dodjeli Golden Globe priznanja, govorio o tome kako je izložen neugodnosti zlih glasina, ali je naglasio kako se one 'obijaju' o njega.

Činjenica da njegov glumački i građanski integritet nakon te afere nije pretrpio štetu, daju mu za pravo kad kaže kako on sve to s uspjehom stoički podnosi.

S druge strane, neki su skloniji tvrdnja da kako je njegov uspjeh rezultat bratovljevih dobrih veza, a još uvijek vrijedi pravilo da si u Americi bijelac s poznatim imenom može puno toga priuštiti...

Kopirati
Drag cursor here to close