Djed Božićnjak će se spustiti sa zgrade i obradovati malene Mostarce
Centar dva
OBJAVA: Srijeda, 16. prosinca 2015. 14:58
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.J.
Djed Božićnjak zgrada
0

Iako su financije 'pojele' blagdanski duh u Mostaru, svojom kreativnošću građani se trude održati ga na životu.

Mostarsko naselje Centar dva u caffeu Fenix svake godine 27. prosinca tradicionalno organizira proslavu 'Nove prije Nove', a ove godine priređen je poseban program.

Uz blagdanske pjesme, program počinje već u 16 sati. Tada će naši najmlađi sugrađani imati priliku gledati Božićnu predstavu, kojom će dozvati Djeda Božićnjaka koji će se spustiti sa zgrade i dječici podijeliti punu vreću prigodnih darova i slatkiša.

''Posebno nas raduje što će naše mališane razveseliti spust Djeda Božićnjaka, koji nam dolazi uz podršku HGSS-a. A dok se djeca zabavljaju, roditelji će imati priliku oprobati domaće kuhano vino i ostale blagdanske delicije'', rekli su nam organizatori ovog zanimljivog događaja.

Nakon dječje predstave u 18 sati slijedi turnir za žene, poručili su organizatori dok će večernji program koji počinje u 20 sati začiniti killer karaoke.

Organizatori ovog događaja pozivaju sve one koji vole blagdanski duh i zabavu da s njima proslave Novu prije Nove, te naprave dobru uvertiru za dolazak Nove 2016. godine.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.