Drugačije ljeto

Dječji penjački kamp Blagaj: Prilika za novo iskustvo

Lifestyle / Flash | 22. 06. 2017. u 09:12 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje Omladinski klub Novi val i ASPK Neretva od 7. do 9. srpnja organizira trodnevni ljetni dječji penjački kamp koji će se održavati u Blagaju, u Eko centru Blagaj.

Blagaj svojom lokacijom pruža idealne mogućnost za odvijanje ovakvog kampa i program kampa koji će voditi instruktori sportskog penjanja sa suradnicima.
Kako navode organizatori, kamp je namijenjen djeci koja će kroz trening i druženje za početnike steći osnovna iskustva u penjanju, a oni malo napredniji usavršit će osnove sportskog penjanja.

Kamp se realizira u Eko centru Blagaj na umjetnim stijenama kao i u prirodi na penjalištu koje se nalazi 5 minuta od kampa gdje će biti postavljeni šatori.

Djeca će biti smještena u šatore koji će biti locirani u Eko centru Blagaj sa svom potrebnom infrastrukturom. Šatore i opremu za spavanje osigurat će organizator.

Organizator će osigurati tri obroka, a svi sudionici kampa će biti osigurani.

Organizator je priopćio kako se na kamp mogu prijaviti djeca uzrasta od 12 do 18 godina starosti.

Dnevni program kampa:

8:00h Buđenje
8:30h Doručak
9:00h-12:00h Penjanje
12:30h Ručak
14:00h – 17:00h Sportske i edukativne aktivnosti (penjanje, kupanje, posjeta kulturno-povijesnim spomenicima i druge rekreativne aktivnosti).
18:00h – 20:00h Penjanje
20:30h Večera
22:00h Spavanje

Cijena kampa: 150,00 KM

U cijenu kampa je uračunato osam obroka,oprema za kampovanje(šator,dušek,vreća i lampa),oprema za sportsko penjanje(pojas,kaciga,penjačice,uže i sprava za osiguranje),rentanje vještačke stijene,prevoz učesnike za aktivnosti kampa(plivanje i obilazak kulturnohistorijskih spomenika),usluge vodiča,usluge trenera za sportsko penjanje i infrastruktura Eko centra Blagaj.

 

Link za prijave

Kopirati
Drag cursor here to close