Pravi junak

Dirljiva pseća priča: Psić pokušava oživjeti pregaženog psa

Lifestyle / Flash | 16. 02. 2014. u 07:43 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da životinje imaju osjećaje nije nikakvo otkriće, no video koji je snimio vozač kamiona u Meksiku, kako psić pokušava zaustaviti promet i oživjeti svoga četveronožnog prijatelja doista će vas razgaliti.

Priču o emotivnom psiću objavio je njemački tjednik Stern, a u videu se jasno vidi što sve uporni mješanac pokušava ne bi li pomogao drugom psiću kojega je nešto ranije u jednoj meksičkoj ulici udarilo vozilo. Očajno pokušavajući probuditi pregaženoga psa, glasno laje na ostala vozila ne bi li ih zaustavio.

Video je snimio vozač kamiona koji je nakon nesreće naišao na nesvakidašnji prizor. Iako snimka traje samo nekoliko minuta, vozač je ispričao lokalnim medijima kako je čak 40 minuta pokušavao maknuti psića s prometne ceste i nekako ga dovesti kući. Međutim nije mu polazilo za rukom. Mješanac se nije odvajao od uginulog psića.

Iako se najčešće zna reći da je privrženost ljubimaca njihovim vlasnicima usko povezana s hranjenjem, scena s meksičke prometnice daje naslutiti kako privrženost kod životinja ne mora nužno biti povezana s hranom.

Nevjerojatni psić Dark preko noći je postao meksički junak. Zasluženo.

Kopirati
Drag cursor here to close