Ljepote i znamenitosti

Danska YouTube zvijezda predstavlja ljepote Hercegovine

Lifestyle / Flash | 12. 06. 2017. u 14:23 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devetnaestogodišnji Rasmus Brohave, danska tinejdžerska ''YouTube" zvijezda, boravi danas u Trebinju, gdje snima video-materijal o turističkim potencijalima ovog grada.

On kaže da želi svoje pratitelje upoznati o svim ljepotama i znamenitostima Trebinja i Hercegovine, piše Srna.

Brohave je u novinarima rekao da je, osim prirodnih ljepota ovog grada, oduševljen ljubaznošću građana i kuhinjom koja, kako kaže, podsjeća na talijansku.

On kaže da ljudi u Danskoj još misle da su Trebinje i Hercegovina ratna zona, te da video-snimcima želi da im pokaže pravu sliku ovog kraja.

Prema riječima Žarka Vica iz trebinjske Turističke organizacije, do suradnje je došlo preko jedne turističke agencije koja ima sjedište u Danskoj.

#REKLAME / Første vlog fra Hercegovina er oppe på kanalen! Skynd dig ind og tjek den ud ??

A post shared by Rasmus Brohave (@rasmusbrohave) onJun 12, 2017 at 7:01am PDT

"Ideja je da se mlađoj publici u Danskoj predstavi što nudi Trebinje, jer skadinavski turisti do sada nisu bili naročito zainteresirani za balkanske destinacije. Poseban naglasak je na avanturizmu, jer to želi naš mladi gost", rekao je Vico.

Mlada "youtube" zvijezda danas je bio i na ronjenju u okolini grada, a planira i da leti paraglajderom, jer ga avanturizam posebno zanima.

Brohave će obići Konjic i Mostar, a već je boravio u Dubrovniku.

Mladi Danac video-zapisima na "youtube" do sada je predstavio i Ameriku i Afriku, ambasador je UNICEF-a, a radio je i reklame za najpoznatije svjetske brendove.

 

Kopirati
Drag cursor here to close