zavodio i ostavljao

Daniel Day-Lewis i njegove afere: Bio je ''ljubavna bitanga''

Lifestyle / Flash | 26. 06. 2017. u 21:44 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je proslavljeni irski glumac Daniel Day-Lewis ''odstupio s dužnosti'', kazavši kako će se odsada u životu baviti nekim drugim zanimanjima umjesto glumom, mediji su počeli analizirati ljubavni život ovog nekadašnjeg zavodnika.

Daniel Day-Lewis bio je uistinu polivalentan glumac, o čemu svjedoče i tri nagrade Oscar, ali i mnoga druga priznanja i nagrade, no bio je i muškarac koji je imao dosta uspjeha kod žena, mahom kolegica iz branše.

Neki koji ga bolje poznaju, navode čak kako je bio ''ljubavna bitanga'', a njegov ujak Jonathan Balcon nazvao ga je i prostakom bez moralnih načela.


Winona Ryder i Daniel Day-Lewis

Među ženama koje je osvojio bila je između ostalih i glumica Julia Roberts, koju je zaveo 1995. godine., dok je godinu dana kasnije zavolio Winonu Ryder, dok su zajednički snimali film "Vještice iz Salema".

S njim je ljubovala i talijansko-australska glumica Greta Scacchi, kao i kolegica mu sa scene Juliette Binoche.


Juliette Binoche i Greta Scacchi

Govorilo se kako je Daniel Day-Lewis imao ljubavnu aferu i sa slavnom zemljakinjom, pjevačicom Sinead O’Connor.

Njegova veza s glumicom Isabellom Adjani trajala je, uz mnogobrojne prekide, punih šest godina, da bi 1995. godine 'otkantao' porukom poslanom putem faxa, nakon što je saznao da Isabella nosi njegovo dijete.

Sinead O’Connor i Isabella Adjani

Daniel Day-Lewis dugo nije želio plaćati alimentaciju za njihova sina Gabriela, ali vremenom su se otac i sin ipak zbližili, tvrde poznanici.

Ništa manje neslavno bilo je njegovo zbližavanje sa sadašnjom suprugom Rebeccom Miller. Naime, kad su se on i Rebecca upoznali, glumac je još uvijek bio u vezi s Deyom Pichardo, trenericom fitnesa.


Gabriel, sin Isabele Adjani i Daniela Day-Lewisa

Da je Daniel Day-Lewis oženio kćerku slavnog dramskog pisca Arthura Millera, Deya Pichardo je saznala nakon vjenčanja novoga para u Vermontu, i to od zajedničkog prijatelja. Možda sve to ne bi bilo ni toliko neobično, da Deya u to vrijeme nije još uvijek živjela u njihovu zajedničkom apartmanu u New Yorku.

Zbog ovog i ovakvih ranijih slučajeva njegov ujak Jonathan Balcon nazvao ga je pogrdnim imenom, ocijenivši njegov moral najnižom ocjenom.

Daniel Day-Lewis s budućom suprugom Rebeccom Miller - slavni glumac u neobičnom 'izdanju'

Ipak, nakon što je stupio u brak s redateljicom Rebeccom Miller, Daniel Day-Lewis počeo je živjeti miran bračni život, bez afera i izleta.

Njih dvoje imaju sinove Ronana i Cashela, a kako sada stvari stoje, slavni će glumac ostatak svoga života posvetiti samo jednoj ženi.

Daniel Day-Lewis sa suprugom Rebeccom Miller - nakon dugo lutanja pronašao je ženu svoga života?

Kopirati
Drag cursor here to close