Neće rezat vene

Daniel Craig bi ipak rado ponovno bio Bond?

Kultura / Film TV | 12. 10. 2016. u 06:58 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije samo godinu dana Daniel Craig je izjavio da nema šanse da još jednom zaigra Jamesa Bonda (''radije bi prerezao vene nego ponovno utjelovio Bonda'), a čini se da se sad stvar promijenila, piše Vulture, pioše mojtv.magazin.

Nakon njegove prošlogodišnje izjave intenzivirala se potraga za novim tajnim agentom 007, a Craig je počeo pristajati na razne nove projekte tako da sad snima komediju Stevena Soderbergha Logan Lucky i sljedeće godine mu je u planu 20 epizoda serije Purity Todda Fielda. Ipak, na New York filmskom festivalu je rado odgovarao na pitanja o svojoj ulozi Bonda i objasnio zašto je prošle godine odlučno odbio daljnje sudjelovanje u serijalu o agentu 007:

''Kad su me to pitali prošao je tek jedan dan od snimanja (Spectre). Kod kuće me nije bilo godinu dana'', objasnio je svoju reakciju koja nikoga ne čudi s obzirom na to da je snimanje tog Bonda bilo jako iscrpljujuće. Craig je sad puno opušteniji po tom pitanju: ''Što se mene tiče, imam najbolji posao na svijetu. Radit ću ga dok me ne izbace sa snimanja. Da sad sam prestanem strašno bi mi nedostajao taj posao.''

Prema svemu sudeći, Craig je itekako zainteresiran ponoviti ulogu Bonda, a producenti su i više nego voljni za ponovnu suradnju s njim. Iako je bilo govora o tome da bi Idris Elba mogao biti novi Bond, ne bi bilo čudno da ga Craig zaigra još jednom ili dvaput!

Kopirati
Drag cursor here to close