007

Craig više ne želi glumiti Bonda

Lifestyle / Flash | 20. 05. 2016. u 07:11 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanski glumac Daniel Craig koji je od 2006. četiri puta nastupio u ulozi Jamesa Bonda, odlučio je da više neće glumiti tajnog agenta 007, piše u četvrtak dnevnik Daily Mail.

Četrdesetosmogodišnji glumac koji je 2005. izabran za nasljednika Piercea Brosnana, odbio je ponudu studija MGM-a vrijednu 88,5 milijuna eura da nastupi u dvama novim filmovima o tajnom agentu, piše britanski dnevnik prenoseći izjavu anonimnog izvora, prenosi Hina.

Daniel Craig je rekao čelnicima američkog filmskog studija MGM-a da ponovno tumačenje uloge Jamesa Bonda "nije ono što bi htio", usprkos "golemim novčanim iznosima" koji su mu ponuđeni, rekao je taj izvor.

Na upit AFP-a, MGM nije htio komentirati informaciju.

Britanski kladioničari se sada klade na drugog engleskog glumca, Toma Hiddlestona kao nasljednika Daniela Craiga koji je glumio agenta 007 u "Casino Royaleu" (2006.), "Zrnu utjehe" (2008.), "Skyfallu" (2012.) i "Spectreu" (2015.).

Tom Hiddleston (35) je prošlog tjedna viđen u društvu Sama Mendesa, redatelja "Skyfalla" i "Spectrea" i Barbare Broccoli, koproducentice zadnjih filmova o Jamesu Bondu.

Kopirati
Drag cursor here to close